reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No to dobrze że spada

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A jak z Twoim progesteronem .? Bo martwilas się że za niski..przepraszam że nie dopatrzyłam jeśli pisałaś ale właśnie mi się przypomniało ., też zrobiłam sobie wynik z ciekawości i mam 110 wciąż biorę 2×1 tabl. dopochwowo., lekarz wczoraj na wizycie powiedział że za 3 tyg.odstawiamy

reklama
A jak z Twoim progesteronem .? Bo martwilas się że za niski..przepraszam że nie dopatrzyłam jeśli pisałaś ale właśnie mi się przypomniało ., też zrobiłam sobie wynik z ciekawości i mam 110 wciąż biorę 2×1 tabl. dopochwowo., lekarz wczoraj na wizycie powiedział że za 3 tyg.odstawiamy

A który jesteś tydzień? Mi lekarz w równo 11 tygodni kazał odstawić luteinę. Ostatnio jak badałam progesteron to miałam trochę ponad 100.

Dzięki za pamięć [emoji5]ja wczoraj robiłam i miałam 103 , ale ja biorę 3×200 dopochwowo i 3×50 podjęzyk i szału nie ma , ale teraz mam odstawić po jednej tabletce ,tej pod język tygodniowo i za 3 tyg. Powtórzyć progesteron I wtedy będę tylko na tych dopochwowo

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A który jesteś tydzień? Mi lekarz w równo 11 tygodni kazał odstawić luteinę. Ostatnio jak badałam progesteron to miałam trochę ponad 100.

Ja jestem 29 t 4 d ., ale spokojnie niektórym dziewczyna lekarze szybciej każą odstawiać luteine to jest raczej indywidualna sprawa więc nie stresuj się że ja biorę a Ty nie :)

Podobno sa jakies pozycje yogi dla ciezarnych pomagajace dziecku sie obrocic.
No i sluszalam, zeby puszczac dziecku muzyke, ale glosnik musi byc przy "wyjsciu"
[emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to pod koniec ciazy, bo jeszcze go zwabisz i tanecznym krokiem wyjdzie ;) (taki zarcik)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny do poniedziałku u nas cisza z wizytami a Ja jestem paskudnie chora wiec pozwolicie ze nie będę wklejała kalendarza .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja jednak sie dzis umowilam na usg na sobote bo nie wytrzymalam ale nie wpisuj. Zrobmy kalendarzowi wolne[emoji6]

Ostatnia edycja:
Do góry