reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No to dobrze że spada

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A jak z Twoim progesteronem .? Bo martwilas się że za niski..przepraszam że nie dopatrzyłam jeśli pisałaś ale właśnie mi się przypomniało ., też zrobiłam sobie wynik z ciekawości i mam 110 wciąż biorę 2×1 tabl. dopochwowo., lekarz wczoraj na wizycie powiedział że za 3 tyg.odstawiamy

reklama
A jak z Twoim progesteronem .? Bo martwilas się że za niski..przepraszam że nie dopatrzyłam jeśli pisałaś ale właśnie mi się przypomniało ., też zrobiłam sobie wynik z ciekawości i mam 110 wciąż biorę 2×1 tabl. dopochwowo., lekarz wczoraj na wizycie powiedział że za 3 tyg.odstawiamy

A który jesteś tydzień? Mi lekarz w równo 11 tygodni kazał odstawić luteinę. Ostatnio jak badałam progesteron to miałam trochę ponad 100.

Dzięki za pamięć [emoji5]ja wczoraj robiłam i miałam 103 , ale ja biorę 3×200 dopochwowo i 3×50 podjęzyk i szału nie ma , ale teraz mam odstawić po jednej tabletce ,tej pod język tygodniowo i za 3 tyg. Powtórzyć progesteron I wtedy będę tylko na tych dopochwowo

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A który jesteś tydzień? Mi lekarz w równo 11 tygodni kazał odstawić luteinę. Ostatnio jak badałam progesteron to miałam trochę ponad 100.

Ja jestem 29 t 4 d ., ale spokojnie niektórym dziewczyna lekarze szybciej każą odstawiać luteine to jest raczej indywidualna sprawa więc nie stresuj się że ja biorę a Ty nie :)

Podobno sa jakies pozycje yogi dla ciezarnych pomagajace dziecku sie obrocic.
No i sluszalam, zeby puszczac dziecku muzyke, ale glosnik musi byc przy "wyjsciu"
[emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to pod koniec ciazy, bo jeszcze go zwabisz i tanecznym krokiem wyjdzie ;) (taki zarcik)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny do poniedziałku u nas cisza z wizytami a Ja jestem paskudnie chora wiec pozwolicie ze nie będę wklejała kalendarza .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja jednak sie dzis umowilam na usg na sobote bo nie wytrzymalam ale nie wpisuj. Zrobmy kalendarzowi wolne[emoji6]

Ostatnia edycja:
Do góry