reklama
katharina203
Fanka BB :)
Kredko ty taka masz? Bo to chyba nie fajnie...ja z zatokami tez sie bujalam wiec albo antybiotyk albo w polsce bez recepty jest takie cos jak Respimer...psikasz w jedna dziurke pod cisnieniem a wylatuje druga dziurka...mi troche pomagalo...Dziewczyny a macie jakis sposob na zolta wydzieline z zatok?
nieagatka
Dziewczyny a macie jakis sposob na zolta wydzieline z zatok?
Zolta wydzielina to ropa i to znaczy, ze zatoki sa chore. Idz do lekarza, to trzeba wyleczyc. Raczej dostaniesz antybiotyk.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
Dziewczyny z tymi zatokami to nie pierwszy raz... nawet mialam 2 razy kamerke wprowadzana ale za drugim razem piwiedzieli ze duza poprawa bo plukalam butelka (kath ja wlasnie mam butelke do ktorej wlewam wode i wsypuje saszetke z sola fizjologiczna i to przykladam do jednej dziurki i sciskam a druga sie wylewa) i piwiedzieli ze nic mi nie zrobia bo noe ma zle. A ta zolta wydzieline to juz nie raz mialam na kilka dni i przechodzilo.
Wizyte u gp (lekarz ogolny) mam dopiero za tydzien umowiona to najwyzej ja przeloze jak do poniedzialku nie przejdzie. Nie ma tej ropy az tak duzo bo glownie rano jak wstane to spynie to co sie nagromadzilo.
Nie wiem sama...
Wizyte u gp (lekarz ogolny) mam dopiero za tydzien umowiona to najwyzej ja przeloze jak do poniedzialku nie przejdzie. Nie ma tej ropy az tak duzo bo glownie rano jak wstane to spynie to co sie nagromadzilo.
Nie wiem sama...
nieagatka
Dziewczyny z tymi zatokami to nie pierwszy raz... nawet mialam 2 razy kamerke wprowadzana ale za drugim razem piwiedzieli ze duza poprawa bo plukalam butelka (kath ja wlasnie mam butelke do ktorej wlewam wode i wsypuje saszetke z sola fizjologiczna i to przykladam do jednej dziurki i sciskam a druga sie wylewa) i piwiedzieli ze nic mi nie zrobia bo noe ma zle. A ta zolta wydzieline to juz nie raz mialam na kilka dni i przechodzilo.
Nie wiem sama...
Ja tez sie z zatokami bujalam kilka lat (5-6 razyw roku bylam chora), az dostalam serie 10 zastrzykow (nie mam pojecia co to bylo, bo to bylo lata temu) i od tamtej pory mam spokoj.
Tak czy siak - jestes w ciazy wiec jak mozesz szybciej zareagowac to reaguj [emoji4] Dbaj o Was [emoji4]
Ropuszka666
Ropuszka666
Dziewczyny czy od kaszlu może twardniec brzuch ? . W sumie sama nie wiem co to było ale tak dziwnie mnie ciągnął-bolał brzuch cała noc do tego zrobił się strasznie twardy , dopiero nad ranem odpuściło po nospie .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Myślę ze trochę ma to wplyw bo napinasz wszystkie mięśnie brzuchaDziewczyny czy od kaszlu może twardniec brzuch ? . W sumie sama nie wiem co to było ale tak dziwnie mnie ciągnął-bolał brzuch cała noc do tego zrobił się strasznie twardy , dopiero nad ranem odpuściło po nospie .
---23tc---
katharina203
Oczywiscie...napinasz go...Dziewczyny czy od kaszlu może twardniec brzuch ? . W sumie sama nie wiem co to było ale tak dziwnie mnie ciągnął-bolał brzuch cała noc do tego zrobił się strasznie twardy , dopiero nad ranem odpuściło po nospie .
reklama
kredka82
Jestem w dublinie juz wiec podjade do polskiej apteki i zobacze co mi dadza. Na razie miod sok z czarnego bzu i sok z malin zadzialaly i dzis lepiej.Ja tez sie z zatokami bujalam kilka lat (5-6 razyw roku bylam chora), az dostalam serie 10 zastrzykow (nie mam pojecia co to bylo, bo to bylo lata temu) i od tamtej pory mam spokoj.
Tak czy siak - jestes w ciazy wiec jak mozesz szybciej zareagowac to reaguj [emoji4] Dbaj o Was [emoji4]