reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Miliaa, pewnie masz racje ale sekretarka lekarza mowila ,ze bedzie glukoza do lykania hmmm no zobaczymy. Wcale sie nie zdziwie jesli sie mylila.

reklama
agapl no wlasnie moze to zwykly pomiar cukru na czczo, tez go mialam a dopiero pozniej obciazenie, jakos kolo 26 tygodnia chyba.
madzialenak jedno porzadne miejsce chyba.

Mam ogromna prosbę do Was- może ktoraś z Was używała clexane i miała na zniżkę i nie ma co zrobić z tym co zostało? Chetnie kupię! Będę wdzięczna również za popytanie wśród znajomych- z góry serdecznie dziękuję.

Aisha ja clexane zamieniłam na fraxiparine, jest tańsze o 35 zł na jednym opakowaniu. Ty miałaś zawsze clexane na zniżkę, prawda? Co się stało, że już nie masz?

Hej kobietki. Jestem w domku. Nie mam siły dużo pisać. Odezwę się jutro i wszystko opowiem. Obiecuje. Dziękuję za wszystkie dobre słowa.

reklama
madzialenak no wlasnie niemialam na znizke, ale mam dobrych znajomych, ktorzy do tej pory pomagali....tylko juz niestety im sie ucielo....i musze kombinowac. A to drugie to trzeba jakos przygotowywac? czy gotowe?

Do góry