reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kurde, to mnie coś za często badają... Ale szyjka twarda zamknięta...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Nie przejmuj się, to zależy od lekarza, ja jestem obecnie w 30tc i zawsze badana jestem ginekologiczne i jest ok[emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Uff ty też do dwóch lekarzy chodzisz!?

Tak ale od niedawna , zapisałam się do dobrego i polecanego gina na fundusz , by być spokojniejsza że wszystko ok , no i by zaoszczędzić trochę na badaniach, bo to co się da zrobić na NFZ to przynoszę te wyniki na prywatną wizytę.

Tak ale od niedawna , zapisałam się do dobrego i polecanego gina na fundusz , by być spokojniejsza że wszystko ok , no i by zaoszczędzić trochę na badaniach, bo to co się da zrobić na NFZ to przynoszę te wyniki na prywatną wizytę.

No i ja byłam w 18 tyg pierwszy raz na pakiet i teraz mnie i moja i on bada... I się martwię czy to ok...

My po wizycie! Dziś 22+6tc. Mały ma się dobrze. Położenie główkowe (że mu tak wygodnie do góry nogami to jestem w szoku). Waży 560g. Wiercił się. A ja później trochę polatałam po mieście. Tylko zastanawia mnie dlaczego lekarz pytał kiedy byłam badana ginekologicznie a ja do niego że 2 tyg. temu (a to było 1,5 tygodnia)... I ciekawa jestem czy nie wskazane są badania czy jemu się nie chciało mnie zbadać. No nie wiem...
Później miałam taki incydent spotkałam kolezanke z podstawowki wysciskala mnie, wycalowala... A potem mówi że pięć tygodni temu zachorowała na chorobę bostońską... Czacie!!! Ja na nią z gębą że mam nadzieje ze mnie nie zaraziła itp. I od razu do przychodni do lekarza rodzinnego czy coś mi grozi... Głupia ja...

Super. Maluch rośnie [emoji7] a co to jest ta choroba bostońska?

Ja też na kazdej wizycie ląduje na fotelu i mam tego dosyc.
A to mąż moze byc przy cesarce?? Bardzo bym chciała by mój byl przy mnie

Ja też na kazdej wizycie ląduje na fotelu i mam tego dosyc.
A to mąż moze byc przy cesarce?? Bardzo bym chciała by mój byl przy mnie
Ostatnio polozna w szkole rodzenia mi mowila bo sie o to pytalam ze w Polsce nie moze byc maz na sali przy cc chyba ze w prywatnym szpitalu...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry