reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ciekawe jak w Irlandii?? Moj m na pewno chce byc przy wszystkim ale nie wiem czy gdyby byla cesarka zeby pozwolili

Moj zawsze mowil, ze przy cesarce nie chce byc. Ale nikt go nie pytal. Jak zapadla decyzja o cc to dali mi zielone wdzianko, powiedzieli, zeby sie przebral i ze jak mnie przygotuja to ktos po niego przyjdzie. Dopiero z miesiac po porodzie uswiadomilismy sobie, ze nikt nie bral pod uwage, ze moze go tam nie byc [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ilonka a ty nie wiesz co lekarz mógł mieć na myśli z tym badaniem!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Wiesz sa rozni lekarze, jedni badaja ginekologicznie co wizyte, a inni tego nie robia. Ja bylam tak badana tylko w 9tyg i potem dopiero w 36, bo moja gin wychodzila z zalozenia ze usg przez brzuch wystarczy i nie powinno sie niepotrzebnie "tam grzebac" i ruszac szyjki. Moze ten tez nie byl zaolennikiem czestego badania i stad to pytanie.

Wiesz sa rozni lekarze, jedni badaja ginekologicznie co wizyte, a inni tego nie robia. Ja bylam tak badana tylko w 9tyg i potem dopiero w 36, bo moja gin wychodzila z zalozenia ze usg przez brzuch wystarczy i nie powinno sie niepotrzebnie "tam grzebac" i ruszac szyjki. Moze ten tez nie byl zaolennikiem czestego badania i stad to pytanie.

Kurde, no to sama nie wiem ja jestem badana co dwa tygodnie! W klinice i na pakiet... Ach...

Ilonka a ty nie wiesz co lekarz mógł mieć na myśli z tym badaniem!?

Myślę podobnie jak nieagadka [emoji6]pewnie gdybyś mu powiedziała że byłaś to 1,5 tyg. Temu to by tam Cię nie badał, moja lekarka mnie zawsze bada najpierw ginekologiczne , paluch mi wsadza i sprawdza szyjkę, ph [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę podobnie jak nieagadka [emoji6]pewnie gdybyś mu powiedziała że byłaś to 1,5 tyg. Temu to by tam Cię nie badał, moja lekarka mnie zawsze bada najpierw ginekologiczne , paluch mi wsadza i sprawdza szyjkę, ph [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No moja właśnie też. I on też. A to nie zaszkodzi

Serio? Omg co za czasy

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to wszytsko bylo po to "zeby moj porod przebiegl dokladnie tak jak sobie wymarzylam" [emoji38] Moze sa kobiety, ktore chca takich "atrakcji". Ogolnie wybralabym ten szpital jeszcze milion razy, nawet z takimi udziwnieniami [emoji16]

Moj zawsze mowil, ze przy cesarce nie chce byc. Ale nikt go nie pytal. Jak zapadla decyzja o cc to dali mi zielone wdzianko, powiedzieli, zeby sie przebral i ze jak mnie przygotuja to ktos po niego przyjdzie. Dopiero z miesiac po porodzie uswiadomilismy sobie, ze nikt nie bral pod uwage, ze moze go tam nie byc [emoji4]

Moj to jest taki ze najlepiej bt bylo zeby mu lekarz dal cos zszyc haha

reklama
Kurde, to mnie coś za często badają... Ale szyjka twarda zamknięta...

Do góry