Mi tak na ostatnim usg wyszlo ale zobacze jeszcze w domu jaki termin byl na pierwszym usg. Dokladnie idziemy tak samo ja tez mam 8t4d.Evulek nie pomylilas czegos?
Bo ja mam 8t4d i Ty chyba tez bo idziemy razem od poczatku wiec to wypada 6.04.18
reklama
Madzia-Badzia89
Zaciekawiona BB
Ooo ja też jestem dokładnie 8t4d i aplikacja zaokragla do 9
No mi w aplikacji tez wychodzi jak tobie 6.04.2018Mi to liczy aplikacja i yak wychodzi
Eee pare dni w tą czy w tą i tak bedziemy siedzialy na miesiac przed terminem jak na szpilkach[emoji23]Mi to liczy aplikacja i yak wychodzi
Vinszka
Fanka BB :)
@Ropuszka666 mi możesz wpisać termin na 01.03.2017, a wizytę u ginekologa prowadzącego ciążę na 20.09.
Co do płci, nie wiem czy wpisywać, ponoć nic pewnego
Z USG termin wychodzi szybciej, ale... trzymam się tego pierwszego terminu
kredka82
Ja sie pierwszego tego z ostatniej @ nie trzymam bo wychodzilo 10.04 a my jestesmy bardzo anty pis[emoji6]@Ropuszka666 mi możesz wpisać termin na 01.03.2017, a wizytę u ginekologa prowadzącego ciążę na 20.09.
Vinszka
Ja sie pierwszego tego z ostatniej @ nie trzymam bo wychodzilo 10.04 a my jestesmy bardzo anty pis[emoji6]
A ja wcale nie sugeruję się @, bo u mnie stymulacja długa była. Miałam namyśli termin po pierwszym USG z wyznaczoną datą, czyli USG serduszkowe <3
PS miałam na myśli aktualne USG, bo tutaj wypada na 26.02.2018
Dziewczyny, u mnie 38t2d i od wczoraj mam jakby w środku obolałe podbrzusze. Czy któraś z Was miała może podobne odczucia przed porodem? Nie wiem czy to w ogole z nim wiązać. Może to w związku z tym, że moje jelita i inne mają już dość tego ciężaru?
reklama
Rustynka
Oczywiście podbrzusze może boleć przed porodem .Też tak miałam.Dziewczyny, u mnie 38t2d i od wczoraj mam jakby w środku obolałe podbrzusze. Czy któraś z Was miała może podobne odczucia przed porodem? Nie wiem czy to w ogole z nim wiązać. Może to w związku z tym, że moje jelita i inne mają już dość tego ciężaru?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom