reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mam podobny plan działania . Dziś całuje mojego po rękach za żaluzje fasadowe które chciał a ja protestowałam . Dają idealna ciemność .Wczoraj tylko mówiłam sobie w myślach oby moja córka nie odziedziczyła tego cholerstwa po mnie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama cale zycie cierpiala na migreny, az w koncu sie okazalo, ze to dlatego, ze ma skrecona tetnice szyjna i za malo tlenu do mozgu dociera. Neurolog jej powiedzial, ze kazda migrena ma swoja przyczyne. Dostala tabletki, ktore poprawiaja przeplyw tlenu i migreny sie skonczyly...

reklama
Dziewczyny mam wózek[emoji6]
1503098405-aaaaaa.png
3w1

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Sliczny. Mi tez sie one podobaja tylko bialy stelaz bym chciala ale kolorystyke wlasnie bialo szara.
Cudne sa teraz rzeczy dla dzieci. Dobrze ze jeszcze mam kilka miesiecy czasu na zakupy bo bym zwariowala[emoji4]
A jak on jest pojemny? Bo sie naczytalam ze jak dziecko wieksze to moze miec malo miejsca w niektorych wozkach?

Sliczny. Mi tez sie one podobaja tylko bialy stelaz bym chciala ale kolorystyke wlasnie bialo szara.
Cudne sa teraz rzeczy dla dzieci. Dobrze ze jeszcze mam kilka miesiecy czasu na zakupy bo bym zwariowala[emoji4]
A jak on jest pojemny? Bo sie naczytalam ze jak dziecko wieksze to moze miec malo miejsca w niektorych wozkach?

U mnie gondola ma 80cm, Lilka 5 miesiecy i poki co sie miesci bezproblemowo :)

Mam podobny plan działania . Dziś całuje mojego po rękach za żaluzje fasadowe które chciał a ja protestowałam . Dają idealna ciemność .Wczoraj tylko mówiłam sobie w myślach oby moja córka nie odziedziczyła tego cholerstwa po mnie .

Ja nawet miałam taka dluuuuuga słomkę do szklanki z wodą bym nie musiała ruszać głowa ......

reklama
My mamy podobny bebetto tito. Polecam bardzo
1503136751-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry