@Ropuszka666 współczuję to może już lepiej wez te pyralgine. Muszę się pochwalić ze czuje ruchy Malutkiej [emoji5]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paracetamolu w ogóle nie biorę bo u mnie to migrena i nie ma sensu bo nie zadziała . Prawie 20 lat walczę z migrenami i tylko tryptany mi pomagają . Boje się tylko o dziecko ze to ze nie jem czy nie pije jej nie zaszkodzi .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super!!!!@Ropuszka666 współczuję to może już lepiej wez te pyralgine. Muszę się pochwalić ze czuje ruchy Malutkiej [emoji5]
Wow super[emoji16]@Ropuszka666 współczuję to może już lepiej wez te pyralgine. Muszę się pochwalić ze czuje ruchy Malutkiej [emoji5]
Oj a ja tylko czasami czuje lekkie mdlosci i tak sie zastanawiam czy wszystko gra. Jedyne co mnie meczy co wieczor to wzdecia troche pomaga mi herbata mietowa z imbirem.Wow super[emoji16]
A ja zaliczylam pierwsze tulenie wc....
Dziewczyny, nie bedzie mnie troche. Tata umarl i nie mam serca do forum. Moze wroce po pogrzebie, ale nie wiem kiedy to bedzie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzwoniłam jeszcze raz do dr bo dostałam jeszcze biegunkę i jak nie uspokoi się do wieczora to mam przyjechać do niej na izbę .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A może spróbuj filiżankę kawy wypicTak już pół butelki amolu poszło . Okłady na okrągło robię . Akupunktura na mnie nie działa próbowałam już . Od lat mam migreny ale takie bólu już dawno nie miałam .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I jak się czujesz? Daj znać czy coś lepiejDzwoniłam jeszcze raz do dr bo dostałam jeszcze biegunkę i jak nie uspokoi się do wieczora to mam przyjechać do niej na izbę .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom