reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, nie bedzie mnie troche. Tata umarl i nie mam serca do forum. Moze wroce po pogrzebie, ale nie wiem kiedy to bedzie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro[emoji52]trzymaj się...
Madziu zwolnij ! mam nadzieję że wszystko się poukłada.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam wózek[emoji6]
1503098405-aaaaaa.png
3w1

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Ostatnia edycja:
@Oska305 powodzenia dziś

****MAMUSIOWY KALENDARZ***

***WITAMY NA ŚWIECIE***

CZERWIEC
28: BeataWarszawa- córeczka Kaja
LIPIEC
02: Truskawka89 - córeczka Liliana
07: Liza1321-synek Michałek
07: kasik99- córeczka Ania
LIPIEC
14: Rustynka - synek Franciszek
18: Jaskolcia - córeczka Zosia

***WIZYTY***

SIERPIEŃ

19: Oska305 - wizyta usg
21: adunnnia90 - wizyta u lekarza prowadzącego
21: Joko86 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
24: dreamscometrue - połówkowe
24: Ewunka - II badanie prenatalne
29: kropka129 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: Joko86 - wizyta luxmed
31: Ropuszka666 - wizyta u lekarza prowadzącego
WRZESIEŃ
04: Ilona 88 - usg prenatalne
05: natalix0 - badanie prenatalne
05: Oska305 - wizyta u lekarza prowadzącego
13 : dreamscometrue - wizyta u lekarza prowadzącego
19 : kropka129 - drugie badanie prenatalne
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

19.07.2017 - mokate66 : [emoji128]Pawełek
22.08.2017 - ambicja1987: ???
03.09.2017- Jogo: [emoji128]Eryk
28.10.2017 - anetka303 :[emoji1286]Ola i Piotruś
26.11.2017- Nataliaa93 - [emoji1283]dziewczynka ???
02.12.2017- AniaCh83 - [emoji128]chłopiec
04.12.2017- Juliett222 : [emoji1284]2 chłopców
06.12.2017 - Oska305 [emoji1286] Sara i Tobiasz
13.12.2017 - M@gda [emoji1283] Żywia
28.12.2017 - Joko86 [emoji128] chłopiec
29.12.2017 - adunnnia90 [emoji1286] Oliwia i Filip
07.01.2018- dreamscometrue : [emoji1283] Zosia
09.01.2018- Ewunka : [emoji1283] Marcelinka
09.02.2018- ropuszka666 [emoji1283] dziewczynka Sara
11.02.2018 - kropka129 ???
03.03.2018 - gosia2889 ???

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny nie wiem już co robić . Od trzech dni mam straszna migrenę ,wymiotuje cały czas nie mogę nic jeść ani się napić . Na wadze już -2kg . Cały czas leżę nie mam siły nawet wstać . Napisałam do swojej lekarki to kazała wziasc pyralginę jak paracetamol nie pomaga . Nie wzięłam tej pyralginy bo jak się naczytałam to się wystraszyłam o dziecko . Mam już dość tego bólu fizycznie i psychicznie . Wyć mi się chce .

Ja brałam pyralgine lekarz mówił że można i to zdecydowanie lepsze niż organizm ma walczyć z bólem .Trzymały mnie do 12tc takie mocne do 16 tc już sporadycznie mnie łapały .Schudłam 3 kg teraz nadrabiam :rolleyes:

Masakra dziewczyny . Dostałam kroplówkę i wróciłam do domu . Ja się nie nadaje na szpitale i to czekanie . Nie wiem ile godzin tam siedziałam ale pod koniec tak się rozryczalam z niemocy ze aż coś mi szczeliło w głowie i bol zmalał choć nie ustąpił . Najważniejsza ze mogę pic i coś zjeść bo dali mi coś na wymioty. Wiem ze jesteśmy wstanie kobiety znieść wiele ale Ja wczoraj chyba już dobiłam granicy .

Masakra dziewczyny . Dostałam kroplówkę i wróciłam do domu . Ja się nie nadaje na szpitale i to czekanie . Nie wiem ile godzin tam siedziałam ale pod koniec tak się rozryczalam z niemocy ze aż coś mi szczeliło w głowie i bol zmalał choć nie ustąpił . Najważniejsza ze mogę pic i coś zjeść bo dali mi coś na wymioty. Wiem ze jesteśmy wstanie kobiety znieść wiele ale Ja wczoraj chyba już dobiłam granicy .

Ach ranitidine na żołądek też dostałam do tego pyralgine brałam 1 rano byli o niebo lepiej a potem paracetamol i amol i ciemna sypialnia w bezruchu - przetrwałam.....

reklama
Ach ranitidine na żołądek też dostałam do tego pyralgine brałam 1 rano byli o niebo lepiej a potem paracetamol i amol i ciemna sypialnia w bezruchu - przetrwałam.....

Mam podobny plan działania . Dziś całuje mojego po rękach za żaluzje fasadowe które chciał a ja protestowałam . Dają idealna ciemność .Wczoraj tylko mówiłam sobie w myślach oby moja córka nie odziedziczyła tego cholerstwa po mnie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry