reklama
A mój to jest naprawdę ciążowy przy tych waszych malutkichZobacz załącznik 818405 Zobacz załącznik 818405 Chciałam i ja pokazać brzuszek ale nie wiem czy wyjdzie
Rustynka
Fanka BB :)
W końcu brzuch ciążowy [emoji7]Zobacz załącznik 818405 Zobacz załącznik 818405 Chciałam i ja pokazać brzuszek ale nie wiem czy wyjdzie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze u mnie minęło 8 miesiecy a dalej tęsknie za brzuszkiem [emoji1]Myślałam,że tylko ja tak mam ;p
Często siedzę i się glaszcze po brzuszku buuu a tam cisza
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez kochalam spać ale o dziwo można się przyzwyczaic do ciągłego niewyspania [emoji6]Przeraża Mnie ta myśl [emoji33][emoji33][emoji33] Ja tak kocham spać , a teraz jeszcze w ciąży mogę tak dużo i nikt mi nie marudzi wstawaj [emoji12] ale cóż czego się nie zrobi z miłości do dziecka .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rustynka
Fanka BB :)
Dla mnie najgorsze były 2 pierwsze tygodnie teraz już spiąc 4-6 h czuje się w pełni wyspana [emoji12]Tez kochalam spać ale o dziwo można się przyzwyczaic do ciągłego niewyspania [emoji6]
A propo spania dziś u nas się ochłodziło i mój syn od 15:30 śpi do teraz z jedyną przerwą na mleczko.
Więc będzie długa noc..... lalala
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Madzia-Badzia89
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, mam takie pytanie czy Któraś z Was stosował enkorton ? Lekarz przypisał mi 10mg i mówił że będziemy stopniowo odstawiać... do 12 tyg ( mam to stosować) później już nie przyznam że boję się to odstawic mam jakąś paranoje któraś z was brała to dłużej niż do 12 tyg ? Czy po prostu w ciazy bierze się to tylko do 12 tyg