reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Gotadora ja będę na pewno w piątek muszę Was zobaczyć koniecznie. Przerazicie się moim dużym już brzuszkiem
Aduś super, że urwiesz się z zajęć, długo już Ciebie nie widziałam
Aduś super, że urwiesz się z zajęć, długo już Ciebie nie widziałam
Aduś gratuluję chłopaka.
Szkoda, że tak daleko te spotkanie, bo sama bym przyjechała.
Dziewczyny a mnie jakaś śpiączka bierze. Normalnie tylko bym spała i spała. Dziś mój wrócił z pracy po 7 i mnie budzi na zakupy. Wstałam, pojechałam, a po zakupach znów do wyra i dopiero wstałam. Taka się padnięta czuję.
Muszę sobie morfologię sprawdzić czy coś tam nie spadło.
Szkoda, że tak daleko te spotkanie, bo sama bym przyjechała.
Dziewczyny a mnie jakaś śpiączka bierze. Normalnie tylko bym spała i spała. Dziś mój wrócił z pracy po 7 i mnie budzi na zakupy. Wstałam, pojechałam, a po zakupach znów do wyra i dopiero wstałam. Taka się padnięta czuję.
Muszę sobie morfologię sprawdzić czy coś tam nie spadło.
SonySony - spij ile tylko możesz. Ja pamietam, że narzekałam na swoją senność na początku ciąży a teraz dużo bym dała aby przespać całą noc - ciężko się ułożyć / siku non stop / ciągle coś nie tak. Dosłownie na palcach ręki zaczynam odliczać przespane noce. Dziś - kolejna bezsenna za mną. O 4 nad ranem (po czytaniu neta - nie pomogło / po czytaniu gazety - nie pomogło) odpaliłam film - pomogło - bo końcówki filmu nie pamiętam :-)
Misia1974
Fanka BB :)
my od rana zaliczyliśmy stolarza i zamówiliśmy regaliki do Lidki i malowanie łóżeczka.
O godz. 10.00 była już u nas pani ze szkoły rodzenia. Kurs trwał 2,5 h. Musze powiedzieć, że u nas wyjątkowo utalentowany tatuś się szykuje. Bezbłędnie obsługiwał swoją lalkę - ja takiego instynktu nie mam. Zmarnowany talent - powinien na oddziale noworodków pracować.
Umówiliśmy się z panią na wizytę zaraz po porodzie - Pani jest dietetyczka i fizjoterapeutką. Pomoże nam się ogarnąć po powrocie ze szpitala, ustali dietę, pokaże jak i co małej masować.
O godz. 10.00 była już u nas pani ze szkoły rodzenia. Kurs trwał 2,5 h. Musze powiedzieć, że u nas wyjątkowo utalentowany tatuś się szykuje. Bezbłędnie obsługiwał swoją lalkę - ja takiego instynktu nie mam. Zmarnowany talent - powinien na oddziale noworodków pracować.
Umówiliśmy się z panią na wizytę zaraz po porodzie - Pani jest dietetyczka i fizjoterapeutką. Pomoże nam się ogarnąć po powrocie ze szpitala, ustali dietę, pokaże jak i co małej masować.
reklama