reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Misia ale słodka ta Twoja córcia!:-D
Lilonka ale super, gratki!!! czekamy na zdjęcia!
Dziewczyny przepraszam ale ja jeszcze nie mogę do siebie dojść.. dopiero co dałam rade wejść na forum.
My po usg, lekarz na początku chciał tylko sonde przyłożyć ale przypomniałam mu o jego obietnicy i .. sprawdził płeć, o dziwo maleństwo pozwoliło.. I będziemy mieć SYNKA!!!!! Nadal nie wierze, wszyscy dookoła wmawiali mi dziewczynke, ja byłam pewna, że dziewczynka, M chyba też, babcie już sukienki oglądały.. a ja nosze pod serduszkiem ślicznego synusia :-) Doznałam takiego szoku że nie pamietam większości zaleceń doktora.. powoli coś próbuje sobie przypomnieć. Nigdy nie doznałam podobnego uczucia.. ciesze sie jak wariatka :laugh2::laugh2::laugh2: Jak to zycie zaskakuje.. ja zawsze myślałam ze będę mieć córę. A mój maluszek ślicznie rozłozył nogi, dr powiedział co prawda że na 100% nie ale potem potwierdził że w dziewczynke się już nie zmieni :-p Jest mały podział zdań co do imienia,, M chce Maxa, a ja baaaaadzo bym chciala Borysa. Będziemy negocjowac.
Przepraszam że tak o sobie ale czuje sie ciagle jakbym dostala obucehm w głowe :szok::-D

reklama
Aduś gratuluję synka. U nas miał być Sebastian, Maksymilian lub Borys. Na początku mąż wybrał Maksymiliana ale docelowo wolimy jednak Sebastiana.

Ostatnia edycja:
Aduś :-):-D:-):-D:-):-D gratuluje!!!

e-kartki-narodziny-dziecka-314.jpg

Załączniki

• e-kartki-narodziny-dziecka-314.jpg
    e-kartki-narodziny-dziecka-314.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 74
Madzielanek ale jaja ! te same imiona nawet :-) hehe Duzo podobieństw w tych naszych dzieciach i nawet poprzednich ciążach i podejsciach do IVF :tak: Wieć moglam od razu sie domyslec ze jak u Ciebie bedzie tez synek :-)
Dostalam cynk ze spotkanie sie szykuje za tydzien. Ja jak zwykle mam szkole ale zerwe sie jakos w polowie zajęć;-)

reklama
Do góry