reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lilonka - gratulacje!!! nasze pierwsze dzieciatka z watku juz na swiecie. Super, ze wszystko w porzadku.Duzo zdrowka dla dzieci i duzo przespanych nocy.

Marcysiowa- mam nadzieje, ze szybko wrocisz do meza i do domu.

Misia- coreczka sliczna!!! Piekna pamiatka takie zdjecieJestem ciekawa czy moja corcia tez ma juz kilogram.Nie moge sie doczekac pon i usg.

Co do kremow na rozstepy to uzywam ziaji wymiennie z kremem tu kupionym derma mum. Na razie nie mam rozstepow, choc mam predyspozycje ( mam duzo po okresie dojrzewania). A przytylam sporo bo juz 14 kilogramow czyli chyba jestem tu w czolowce dodatkowych kilogramow.

Dziewczyny podczytuje Was codziennie, ale sie nie udzielem, bo z reguly po pracy musze troche polezec aby dac odpoczac plecom. Mam wade kregoslupa i siedzenie przed kompem mnie meczy. Na szczecie wczoraj lekarz dal mi zaswiadczenie, ze do konca ciazy mam pracowac 4 h dziennie. Co jest super rozwiazaniem, bo pracuje pol dnia a pol dnia jest liczone jak chorobowe czyli mam 100 procent platne.Ale nie sadze jednak , ze wytrzymam w pracy tak jak mam zaplanowane do 39 tygodnia.

Ja jutro lece do Polski, nie bede miala dostepu do neta przez 2 tygodnie. Chyba, ze szybko bede sprawdzac co i jak u siostry. Jak ja nadrobie wszystko po powrocie :) Mam nadziej na same dobre wiesci i wiecej dziewczyn z naszego zaprzyjaznionego watku.

sznurki - witamy w szubinie 16.04. To moje rodzinne miasto.

reklama
Trzcinka - szczęśliwego lotu! Weź tylko ciepłe ubranka, bo w Bydgoszczy śnieg i mróz :-)
Dziękuję za wszystkie miłe komentarze :-) Lidka jest rzeczywiście prześliczna :-)
Niestety trochę mnie niepokoi ten duży rozmiar główki. Dla św. spokoju zadzwoniłam do mojej dr genetyk i zarejestrowała mnie na kontrolne usg za 2 tyg. w szpitalu u siebie w poradni. Mój dr mówi, że taki wymiar może być tzw. "osobniczy", co pewnie jest prawdą, bo oboje mamy duże głowy - ale wolę sprawdzić, zwłaszcza, że genetyk też podchwyciła, że lepiej to kontrolować. Ufff... całe szczęście, że mam się do kogo zwrócić.

Lilonka GRATULUJĘ :-) SUPER, ŻE ZUZIA I MACIUŚ SĄ JUŻ Z TOBĄ :-) PIĘKNA WAGA I WZROST. Czekamy na dalsze wieści :-)

Misia
super zdjęcie, a córcia faktycznie wygląda jakby bluzeczkę miała na sobie :-D
Marcysiowa szybkiego powrotu do domku.

Lilonka :-) gratulacje!!!

e-kartki-narodziny-dziecka-260.jpg

Misia masz śliczną córeczkę!! takie zdjęcie to prawdziwy skarb i wspaniała pamiątka!

Załączniki

• e-kartki-narodziny-dziecka-260.jpg
    e-kartki-narodziny-dziecka-260.jpg
    65,3 KB · Wyświetleń: 190
Lilonko GRATULUJE! Zycze Ci potokow mleczka i przespanych nocek :-) Czekam z niecierpliwością na fotkę Twoich slodziakow. Madzialenak dziękuje za troskę odżyłam w zeszły piątek. Niestety zarazilam męża i szwagra, którego wysciskalam i wycalowam z okazji 40 urodzin. Bidul dopiero wczoraj doszedł do siebie a jutro robi impre w związku z czym jutro wyruszam do Rzeszowa. Misia corcia pewnie piękna niestety mi na iPhone się nie pokazuje to zdjęcie. Ja wczoraj byłam na wizycie i wszystko jest ok, Zuzka rośnie prawidłowo, szyjka o która zawsze się obawiam długa i ładnie trzyma a ja rosnę jak sloniatko już mam plus 6 kg a dopiero tak nie dawno miałam za mały przyrost wagi. Pozdrawiam was z roboty w której nudze się jak mops ale obiecalam szefowi ze podciagne sprzedaż i będę do końca kwietnia zatem trzymam fason i staram się nie zasnąć na biurku. Pa

Lilonka teraz czytam i łzy mi lecą,Gratulację. Wreszcie się doczekałam.Misia faktycznie twoje maleństwowygląda jak w T-shircie :)) Taka fota to jest coś.
Avokado Witaj. Niezłe uczucie usłyszećw sobie bijące drugie serduszko:)
Marcysiowa trzymaj się dzielnie wszpitalu. Dobrze, że mąż jedzonko donosi.

reklama
Do góry