reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja mam kotkę i też się bardzo boję jak będzie zachowywać się w stosunku do maleństwa. Ogólnie jest kochana ale nie przepada za zabawami od razu gryzie i drapie bardzo agresywnie. A dziecko nie zawsze rozumie...i o takiego niemowlaka też się boję że coś może zrobić...niespokojna jestem. @M@gda Ty masz duzo kotów ale wychodzące? Moja siedzi w mieszkaniu niestety...

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji169]

Znajomej kotka nasikała do łóżeczka a jak już mała przyszła na świat to nie wychodziła z WC i nikt nie mógł jej dotknąć najbardziej ona . Ja byłam zawsze kociara i póki nie nabyłam alergii wszystkie koty znosiłam i wiem jakie to cwaniary są . Psa se ułożysz kota zapomnij [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez mi się wydaje ze 30-33t to Max ile pochodzi . Ale Magda ja to bym na zawał zeszła . Ona była na jednym usg to był tylko jeden pęcherzyk i tu nagle na drugim trójka . Powiem Ci ze my babki po ivf to takie bardziej jesteśmy ogarnięte w lekarzach jakiś zasadach klinikach itp . Dziewczyny w naturalnych ciążach mniej i w sumie nie wiem które maja gorzej . My bardziej świadome czy one mniej [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam wole być świadoma.

Będzie miała 3 księżniczki albo 3 księciuniów - super :) Życzę jej i dzieciakom najlepszego :)

@M@gda Ty masz duzo kotów ale wychodzące? Moja siedzi w mieszkaniu niestety...

Takie wychodzące pod nadzorem, jak ktoś jest w domu.

No nie wiem, ja się nie martwię. Dla mnie grunt to nie siać paniki. Zwierzęta to wyczują i jeszcze bardziej się zestresują.

Ropuszko, jeśli cię to uspokoi, może rzeczywiście behawiorysta się przyda. Dreams, zadbaj o wysoko położoną leżankę czy jakiś domek tekturowy np na szafie (tylko kot musi mieć możliwość wejścia tam).

No nie wiem, ja się nie martwię. Dla mnie grunt to nie siać paniki. Zwierzęta to wyczują i jeszcze bardziej się zestresują.

Ropuszko, jeśli cię to uspokoi, może rzeczywiście behawiorysta się przyda. Dreams, zadbaj o wysoko położoną leżankę czy jakiś domek tekturowy np na szafie (tylko kot musi mieć możliwość wejścia tam).

Dodam, że poza pojedynczymi przypadkami zwierzęta unikają bezpośredniej konfrontacji, raczej uciekają. Dlatego miejsce do wyciszenia (nawet w łazience) jest takie ważne.

Ma [emoji6]

Bede miala napewno CC. Ale do szkoly sie zapisałam bo tam wiele ciekawych rzeczy ucza m.in. jak karmic, kapac, przebierać, jakie dokumenty potrzebne do szpitala, jak dbac o siebie po CC i takie tam. Szkołę ta prowadzi polozna ktora wybralam dla mnie i naszych malenstw [emoji4]
Nasza uwielbia dzieci ostanio jak u mnie siostra byla ze swoja miesięczną córeczką to jak malutka zaczela.plakac a lezala.na kanapie to nasza Suzka skoczyla na kanape i polozyla sie obok malutkiej i malutka zasnela...cudny widok [emoji7] odrazu wyobrazilam sobie jak bedzie lezala z naszymi malenstwami

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez choc wiefzialam ze bede miec cc chodzilam na szkole rodzenia...

reklama
Do góry