reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mialam Ci pisac - nie kupuj rozmiaru 0. Zaczynaj od 1 - 50-52. Ja mialam kilka sztuk body z dlugim rekawem chyba 5 i tez tyle pajacos i wystrczylo. Uzywalam przez miesiac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Te rozmiary 0 ludzie kupuja i przekazuja nie używane .Teraz na wyprzedażach cos dziecku kupie ale zaczynam od rozmuaru 1 tak jak mówisz.
Na tygodniowki jej zawsze cos kupuje ( w srody ma )

Jak ja bym chciala zeby mi sie chcialo jesc .......
Nic mi nie wchodzi w gebie rosnie ,muli zoladek boli ....
A zapasy mam jak na wojne :laugh2: kupilam nowy zamrazalnik 2m wysoki jak nic wejdzie pol swini :biggrin2: to jak juz dojde do siebie narobie obiadkow :biggrin2:
W ciąży tez jadlam na siłę a później. .. Lo matko ja w knajpach zamawiam po dwa zestawy [emoji1]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

W ciąży tez jadlam na siłę a później. .. Lo matko ja w knajpach zamawiam po dwa zestawy [emoji1]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Narazie 2 frytki i jajko sadzone to wszystko co moge zjesc .
Chodz dzis dobry dzien :)
Zjadlam chlebek z oliwa i pomidorami
Rogalika z dzemem
pol golonki :-p
I teraz postaram sie wcisnac jakas brzoskwinie :tak:
Zjadlam i to ze smakiem nie musialam walczyc z tym by zostalo w brzuszku :D

Narazie 2 frytki i jajko sadzone to wszystko co moge zjesc .
Chodz dzis dobry dzien :)
Zjadlam chlebek z oliwa i pomidorami
Rogalika z dzemem
pol golonki :-p
I teraz postaram sie wcisnac jakas brzoskwinie :tak:
Zjadlam i to ze smakiem nie musialam walczyc z tym by zostalo w brzuszku :D

Spoko, spoko. Skonczy sie pierwszy trymestr, zacznie sie apetyt [emoji4]
Ja w 3 trymestrze prawie lancuch zalozylam na szafke gdzie mam slodycze [emoji16] Jakbym jadla zawsze kiedy mialam ochote to ze 30kg na bank bym przytyla [emoji12]

Spoko, spoko. Skonczy sie pierwszy trymestr, zacznie sie apetyt [emoji4]
Ja w 3 trymestrze prawie lancuch zalozylam na szafke gdzie mam slodycze [emoji16] Jakbym jadla zawsze kiedy mialam ochote to ze 30kg na bank bym przytyla [emoji12]

Hi hi hi
Ja mam narazie 3 kg na minusie .
A dziwne bo mi juz taki brzuch wyłazi :) taki malutki ale mam o_O dzis 11+1 no chyba ze to ta golonka :laugh2:

reklama
Do góry