[emoji5] Tusia ma się lepiejOlaboga, pomyliłam !!! Przepraszam, trudno zapamiętać szczególnie jak wchodzi się w etap baby brain ... [emoji28]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji5] Tusia ma się lepiejOlaboga, pomyliłam !!! Przepraszam, trudno zapamiętać szczególnie jak wchodzi się w etap baby brain ... [emoji28]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
WzajemnieMiłego weekendu dziewczynki.
@Jaskolcia powodzenia na wizycie.
Miłego dnia dziewczynki!
Ja od 3 nocy cierpię na bezsenność do 4 rano nie śpię. Mam delikatną grypę i zatkany nos który męczy strasznie do tego mały grasuje w nocy.
Już bym chciała żeby było po wszystkim a tu cisza .
Dziś zaczynam 37 tc więc ciąża donoszona
Ale jeszcze muszę dziś włosy odświeżyć przed tym wydarzeniem
Ja bylam -2kg do 15tyg. Od 16go zaczelam przybierac. Skonczylam na +17
Na dzien dzisiejszy nadal 4,5 na plusie niestety...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nieagatko karmisz piersią? Bo przy kp łatwiej się zrzuca zbędne kilogramy, ja w ciąży +10kg, na tym etapie -18kg, ale ja mam jeszcze co zrzucać, bo ja dużo przywaliłam przed ciążą przy stymulacjach.
Mój M od 1 czerwca walczy z wirusowym zapaleniem rogówki i od tego czasu sama muszę zajmować się małą.
Kuruj się Kochana@Jaskolcia powodzenia na wizycie.
Miłego dnia dziewczynki!
Ja od 3 nocy cierpię na bezsenność do 4 rano nie śpię. Mam delikatną grypę i zatkany nos który męczy strasznie do tego mały grasuje w nocy.
Już bym chciała żeby było po wszystkim a tu cisza .
Dziś zaczynam 37 tc więc ciąża donoszona
Ale jeszcze muszę dziś włosy odświeżyć przed tym wydarzeniem