ema51
Fanka BB :)
Filip.Jasny gwint idziecie na rekord .
Gratuluje .
Zdjecie zdjecie ciocia chce zdjecie
Co prawda szpitalnie jeszcze i jakosciowo z komórki
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Filip.Jasny gwint idziecie na rekord .
Gratuluje .
Zdjecie zdjecie ciocia chce zdjecie
Ema gratuluję Filip przecudowny No i naprawdę podziwiam, że sn się udało.Filip.
Gratulacje [emoji173]Hej
No ja wlasnie tez sie melduje...
Mialam cie nie gonic z wymiarami ale Filipek tez zaszalal... 4670 i 64 cm
Urodzil sie sn wczoraj o 13:02.
Porod... No coz...
Ale szlo tez szybko i sprawniej chyba niz z pierwszym synem - o 8:00 3 cm rozwarcia, lekkie skurcze na ktg i podpieta kroplowka, okolo 10:30 odeszly wody i bylo 5 cm. No i sie zaczelo najgorsze - skurcze takie napierajace, rozciagajace szyjke, a na koniec jakies 6 czy 7 partych i spora pomoc poloznej i Filip sie pojawil
Czujemy sie dobrze, chcielibysmy jutro do domku ale zobaczymy jakie beda jego wyniki krwi.
Poki co wzbudzamy sensacje tymi wymiarami u wszystkich ktorzy tu przychodza - polozna stwierdzila ze pracuje 5 lat ale takiego porodu z taka waga jeszcze nie odbierala
Sliczny podobny do JulianaFilip.
Przede wszyatkim: zapasy jedzenia w lodowce [emoji3] duuuzo nie żartuje. Teraz jestwm pewna ze w kolejnej ciąży zamroze ile sie da bo nie sposób na pocZatku gotować. A jeść się chceeee [emoji3]Dziewczyny lista 10 niezbednych rzeczy ułatwiających nam zycie po poprodzie ?
Poprosze
Jaaaa 2 grubaski ponad 4 kg :* powodzenia
Gratuluję niech się zdrowo chowa. Cudowny dzień.Filip.
Aaa tak bez katarka sobie noe wyobrazam funkcjonowaniaOdnosnie tych rzeczy potrzebnych po porodzie to ja bym dorzucila...Katarek...ratuje nam oddychanie noskiem
Gratulacje o zdrówka dla was [emoji7]Jest! Urodził się o 3:27 w poniedziałek, z wagą 4740g i długością 53cm. Było ciężko, ale szybko poszło. Od godziny jesteśmy już w domu - wypisałam nas, bo miałam dość szpitala, szczególnie, że u nas nieziemskie upały.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i dziękuję za miłe słowa!
Zobacz załącznik 811654
Przede wszyatkim: zapasy jedzenia w lodowce [emoji3] duuuzo nie żartuje. Teraz jestwm pewna ze w kolejnej ciąży zamroze ile sie da bo nie sposób na pocZatku gotować. A jeść się chceeee [emoji3]
Z rozka nie korzystalam chociaz mialam. Laktator mam taki i taki zdecydowanie efektywniejszy jest ręczny. Przynajmniej u mnie.
Duuuuzo pieluch tetrowych, muslinowych - mała bardzo ulewała. Tym samym płyny czy proszki do prania bo non stop jest sterta brudow. Ja na początek kupilam dwie butelki 150 ml bo nie wiedzialam czy uda się karmić piersia. Karmie wiec tyle zdecydowanie wystarczylo.
Podgrzrwacz do butelek przydal się na poczatku zanim mala nauczyla sie ssac z piersi i kiedy wychodzilam a m dawał jeść. Ale bez tez da się żyć bo mozna podgrzac w kąpieli wodnej [emoji3] oczywiście to wszystko jeśli karmi się piersia raczej nie ściąga.
Wkladki laktacyjne bo kapie po nogach to poki co tyle
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny jesteście bohaterkami. Takie duze dzieci. Mężowie powinni was na rękach nosić. [emoji3] piękny synuśFilip.