reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No wiem wiem widziałam :)i strasznie się cieszę :biggrin2:na jakiś czas spokój wiem to po sobie ;)ja dziś dokładnie 13 tydzień skończony :)Ty Aniu chyba też prawda .?
No wg ivf to 13t0d , ale wg OM 12t4d.
Ja nie dam rady tak się cieszyć pełną piersią. Chciałabym usg mieć co tydzień:) w poprzedniej ciąży byłam 100 dni. To trochę pod kopułą mi siedzi, Ale staram się myśleć pozytywnie.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jaki masz model ?
W szpitalu mieli ten sam?

Ja mam taki tylko w wersji rozowej. Dosyc ze sluszysz to jeszcze na ekranie widzisz jakie tetno jest. W szpitalu mieli chyba jakis starszy bo strasznie piszczal :) i mial krotszy kabelek...ale raz nie bylo mojej gin i poszlam prywatnie na wizyte do jej kolegi i on oprocz usg na brzuch zrobil wlasnie takim detektorem identycznym jak moj...jak go wyjmowal z szuflady to razem z mezem rownoczesnie sie usmiechnelismy...
Motylek tez z tego co pamietam ma taki sam...

Załączniki

• detektor-tetna-plodu-lublin-sprzedam-129973867.jpg
    detektor-tetna-plodu-lublin-sprzedam-129973867.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 114
Dzięki za info, a sama położna zaproponowała Ci te wizyty, czy Ty o nie dopytywałaś? Od którego momentu trwania ciąży na nie chodziłaś?
Na szkole rodzenia dowiedzialam sie ze w czasie ciazy przysluguje polozna. Wybralam sobie po opiniach i zadzwonilam. Ona spytala ktory jestem tc i umowila sie ze mna na podpisanie deklaracji ze to ją wybieram a np nie z przychodni do ktorej naleze. Potem o spotkaniach umawialysmy sie smsami

Cześć Dziewczyny ja dziś prenatalne +wyniki testu pappa. Cała noc śniły mi się koszmary że mój mąż mnie zdradza i obudziłam się w podłym humorze. Tak się boję tych badań że już mi się dłonie poca ;)trzymajcie kciuki , proszę

Trzymamy mocno!!! Będzie dobrze [emoji110]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Małgoś, widzialas, przeżyłam to wczoraj. Stres nie z tej ziemi. A sny... chyba jakaś taka noc była bo mi też całą noc że mąż zdradza i na dodatek w ogóle tego nie ukrywał, nie wstydził sie.. oh koszmar. Ja mu dam jak wróci z pracy ;)

Co to za noc bo mnie tez moj m zdradzal [emoji6]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a jak jest z tą położną w trakcie ciąży? To ona przychodzi na wizyty już w trakcie czy po porodzie? Bo może ja coś nie wiem, a powinnam mieć już wybraną w 31 tc? Co ile macie taką wizytę i czy one są na NFZ?

Ja mam położną od koło 20 tc . Możesz mieć ale nie musisz nie ma wymogu. Moja przychodziła do chrzesniaka i od razu mnie zapisała przychodzi raz w miesiącu na NFZ nic nie płacisz.

Dzięki dziewczyny za odpowiedź z położną. Ja dopiero zaczynam się rozglądać i chyba też poczytam trochę opinii odnośnie tych z okolicy. Rustynka u Ciebie to w ogóle fajnie, że do domu przyjeżdża, ciekawe czy u mnie też oferują taką usługę, bo mieszkam na obrzeżach miasta i już trochę mi ciężko wybierać się gdzieś autobusami.

reklama
Do góry