reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja termin na 17.07 choć wagowo mały wyprzedza o tydzień więc też różnie to może być. To Kaja też nie mało waży w zeszły piątek Franio warzył 1700 gr.
Co do zdjęć to tak dobrze buzię widziałam w 12 tc.
A tak same jajka . Moja ostatnia płyta z usg (pamiątkowa ) na której nic nie widać.
Będziemy na kolejnej wizycie próbować :-p
Na szczęście lekarz ocenia wagę urodzeniowa na 3500-3600 :) jak będę rodzic naturalnie to jakoś się da wypchnac ;) najważniejsze żeby dzieci były zdrowe a potem będziemy szaleć że zdjęciami i wszystkim innym :)
A chodźcie na szkołę rodzenia?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Na szczęście lekarz ocenia wagę urodzeniowa na 3500-3600 :) jak będę rodzic naturalnie to jakoś się da wypchnac ;) najważniejsze żeby dzieci były zdrowe a potem będziemy szaleć że zdjęciami i wszystkim innym :)
A chodźcie na szkołę rodzenia?

Ja nie chodzę bo stwierdziłam że teoria to jedno praktyka to co innego. Każdy poród jest inny i wiedza teoretyczna będzie mało przydatna ja chyba na te konto wolę położną wziąść do porodu.

Ja przytyłam 13.5 kg ale pocieszam się bo koleżanki w pracy podobijały do 18 kg na tym samym etapie ciąży.

Hej, na razie odpukac idą w dobra stronę, watrobowe spadają a kwasy w granicach normy. Ale kontrola raz w tyg musi być. Najgorsza ta dieta lekkostrawna,bo chudne i się troje boję bo raczej nie powinnam teraz tracić na wadze :( jutro mam wizytę,zobaczymy co moja gin na to.

cieszę się, że wyniki w normie. Najważniejsze, że Mała dobrze waży, a pewnie jedzenie z diety jej służy:) Daj znać co powie lekarz.

reklama
Do góry