Rustynka
Fanka BB :)
A kto to jest szumis
A taki oto gość - szumiący miś niby uspokaja dziecko kosztuje około 190 zł.
Zobacz media 718409
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kto to jest szumis
A taki oto gość - szumiący miś niby uspokaja dziecko kosztuje około 190 zł.
Zobacz media 718409
Zobacz załącznik 806561 wgoglowalam tego szumisia hi hi hi no cuda cuda wymyślają... mojej koleżanki dzieci najszybciej usypiaja jak ona odkurza a ulubione "klicki" to te rurki że środka papieru toaletowego cała rodzina zbiera
Dziekuje!Zrobione
Miałam to samo tylko mnie kopalo dwóch bokserów z dwóch stron dużo odpoczywaj nie dźwigaj maluszek ma już coraz ciasnej wiec Ty czujesz każdy ruch bardziejDziewczyny powiedzcie mi czy też Wam tak twardnieje brzuch? Zauważyłam, że jak dłużej stoję bądź chodze to wtedy to odczuwam. Chociaż w sobotę miałam kryzys, ponieważ wieczorem moje dziecko ewidentnie trenowało boks i to wyjątkowo długo plus stawianie się brzucha i parę razy zakulo mnie w szyjce, strasznie mnie to zaniepokoilo. Zażylam nospe, magnez. Następnego dnia było już lepiej. Teraz tu zakuje, tam zaboli, ale jest oki. Chyba małemu robi się ciasno, w końcu to 32 tydz . Napiszcie proszę jak to u Was wygląda
Mi zaczął się robić twardy brzuch w 26 tygodniu. Tylko mój byl twardy praktycznie cały czas. Skóra napięta, az nie moglam jeśćDziewczyny powiedzcie mi czy też Wam tak twardnieje brzuch? Zauważyłam, że jak dłużej stoję bądź chodze to wtedy to odczuwam. Chociaż w sobotę miałam kryzys, ponieważ wieczorem moje dziecko ewidentnie trenowało boks i to wyjątkowo długo plus stawianie się brzucha i parę razy zakulo mnie w szyjce, strasznie mnie to zaniepokoilo. Zażylam nospe, magnez. Następnego dnia było już lepiej. Teraz tu zakuje, tam zaboli, ale jest oki. Chyba małemu robi się ciasno, w końcu to 32 tydz . Napiszcie proszę jak to u Was wygląda