reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

1494780426-aaaaaa.jpeg

1494780435-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny od jutra w biedronce [emoji3]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jogo, uwierz mi , że na malutkich chlopczykow jest jeszcze sporo i na dodatek ładnych ciuchów. Ja mam prawie 7latka w domu. Poprostu nie ma niego nic fajnego, Na dodatek po dwa wieszaki chlopiecych ubrań a dziewczecych 5x więcej w sieciowkach jak h&m, zara itp. Kiedyś miałam fazę na ubranka dla niego. Na zakupy wychodziłam często i wracałam przewaznie tylko z małymi ciuszkami, teraz już nie , bo nie ma z czego wybierac. Zajrzyj na stronę Next. Ty w Uk jestes?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak w uk dokładnie to w Londynie . Coś juz zaczęłam właśnie kompletować ale idzie mi gorzej niż corcia .

A juz w środę lecę do Polski :) w czwartek badania i w piątek do mojego dr na usg :) juz potwierdzi na 100% czy to synio choć czuje ze tak . A we wtorek zaczynam budowę domu ( to znaczy firma zaczyna ) . Wszystko sie super układa tylko w pracy nie do końca tak jak bym chciała :(
Ewka idziesz jak burza ! Cudownie
Dziewczyny nie zrażajcie sie tym ze niektóre dziewczyny z tego forum które sie zaprzyjaźniły utworzyły prywatna grupę . Maja do tego prawo . Takie sytuacje miały juz tu miejsce a jednak forum dalej istnieje . Dlatego zachęcam dziewczyny które dopiero zaciążyły lub tylko podczytuja by sie udzielały . To w końcu forum i my je tworzymy . Ja osobiście nie udzielam sie aż tak dużo jak w 1 ciazy bo teraz mam 2,5 letnia córcię która pochłania mój czas bez reszty . Jednak miło mi kiedy tu zaglądam i widzę ze mam kilka stron do nadrobienia :) sama istota tego forum jest dać wsparcie poradę kolejnym przyszlym mama . Rownież uważam ze na kto po in vitro nie powinno sie pisać o pewnych sprawach które poruszane sa tu .

reklama
Ja muszę przystopować i poczekać na przyszły miesiąc i na przyszły przypływ gotówki:)
Wczoraj w ramach promocji w smyku, o której pisała Straw, kupiliśmy monitor oddechu.

Ja też ostatnio przeginam. Wczoraj miałam zamówić tylko pieluszki tetrowe i jak zwykle mnie poniosło i pieluszki kosztowały mnie 200 zł :D

Do góry