reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

1494780426-aaaaaa.jpeg

1494780435-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny od jutra w biedronce [emoji3]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jogo, uwierz mi , że na malutkich chlopczykow jest jeszcze sporo i na dodatek ładnych ciuchów. Ja mam prawie 7latka w domu. Poprostu nie ma niego nic fajnego, Na dodatek po dwa wieszaki chlopiecych ubrań a dziewczecych 5x więcej w sieciowkach jak h&m, zara itp. Kiedyś miałam fazę na ubranka dla niego. Na zakupy wychodziłam często i wracałam przewaznie tylko z małymi ciuszkami, teraz już nie , bo nie ma z czego wybierac. Zajrzyj na stronę Next. Ty w Uk jestes?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak w uk dokładnie to w Londynie . Coś juz zaczęłam właśnie kompletować ale idzie mi gorzej niż corcia .

A juz w środę lecę do Polski :) w czwartek badania i w piątek do mojego dr na usg :) juz potwierdzi na 100% czy to synio choć czuje ze tak . A we wtorek zaczynam budowę domu ( to znaczy firma zaczyna ) . Wszystko sie super układa tylko w pracy nie do końca tak jak bym chciała :(
Ewka idziesz jak burza ! Cudownie
Dziewczyny nie zrażajcie sie tym ze niektóre dziewczyny z tego forum które sie zaprzyjaźniły utworzyły prywatna grupę . Maja do tego prawo . Takie sytuacje miały juz tu miejsce a jednak forum dalej istnieje . Dlatego zachęcam dziewczyny które dopiero zaciążyły lub tylko podczytuja by sie udzielały . To w końcu forum i my je tworzymy . Ja osobiście nie udzielam sie aż tak dużo jak w 1 ciazy bo teraz mam 2,5 letnia córcię która pochłania mój czas bez reszty . Jednak miło mi kiedy tu zaglądam i widzę ze mam kilka stron do nadrobienia :) sama istota tego forum jest dać wsparcie poradę kolejnym przyszlym mama . Rownież uważam ze na kto po in vitro nie powinno sie pisać o pewnych sprawach które poruszane sa tu .

reklama
Ja muszę przystopować i poczekać na przyszły miesiąc i na przyszły przypływ gotówki:)
Wczoraj w ramach promocji w smyku, o której pisała Straw, kupiliśmy monitor oddechu.

Ja też ostatnio przeginam. Wczoraj miałam zamówić tylko pieluszki tetrowe i jak zwykle mnie poniosło i pieluszki kosztowały mnie 200 zł :D

Do góry