reklama
rybka14
Fanka BB :)
To masz taką jak ja miałam to połowa sukcesu ja jestem ze śląska i chodziłam do docenta Cnoty i u niego w sxpitalu rodziłam i dxieci były też razem ze mną bo jest tu oddział neonatologiiA Ty z kas jesteś? U mnie są dwuowodniowe jednokosmowkowe.
Juliett222
Zaangażowana w BB
Kurczę nie wiem co robić czy chodzić do dr Piotra pierzynskiego co robił in vitro i dojeżdżać 150km szukać hoteli. Czy szukać kogoś w Warszawie i mieć tam gdzie przeczekać nawetTo masz taką jak ja miałam to połowa sukcesu ja jestem ze śląska i chodziłam do docenta Cnoty i u niego w sxpitalu rodziłam i dxieci były też razem ze mną bo jest tu oddział neonatologii
rybka14
A co ten lekarz ci powiedziałKurczę nie wiem co robić czy chodzić do dr Piotra pierzynskiego co robił in vitro i dojeżdżać 150km szukać hoteli. Czy szukać kogoś w Warszawie i mieć tam gdzie przeczekać nawet
rybka14
Moja lekarka od in vitro zaraz mnie skierowała do docenta bo w razie czego gdyby wystąpił zespół podkradania to robi się laserowe rozdzielenie naczyń żeby ratować dxieci bo wiesz ze w razie czego umierają obydwa bliźniaki dlatego ważne jest mieć dobrego lekarza
Juliett222
Zaangażowana w BB
Boże nie wiem co robić mój lekarz zanim dowiedział się ze ciaza podwójna to mówił że nie ma sensu tyle jeździć a wczoraj nic nie mówił. Wczoraj zresztą był jeden wielki szokMoja lekarka od in vitro zaraz mnie skierowała do docenta bo w razie czego gdyby wystąpił zespół podkradania to robi się laserowe rozdzielenie naczyń żeby ratować dxieci bo wiesz ze w razie czego umierają obydwa bliźniaki dlatego ważne jest mieć dobrego lekarza
rybka14
Przemyśl spokojnie poczytaj opinie o Wielgosiu albo poszukaj jeszcze bo to naprawdę ważne żebyś była spokojna w ciążyBoże nie wiem co robić mój lekarz zanim dowiedział się ze ciaza podwójna to mówił że nie ma sensu tyle jeździć a wczoraj nic nie mówił. Wczoraj zresztą był jeden wielki szok
Juliett222
Zaangażowana w BB
Bardzo Ci dziękuję będę się odzywacPrzemyśl spokojnie poczytaj opinie o Wielgosiu albo poszukaj jeszcze bo to naprawdę ważne żebyś była spokojna w ciąży
reklama
Ewunka
Ja bez problemu wiem kto jest kto hihihiInni mają problem choć nie wszyscy ja widzę ze nie są jednakowi choć mają dużo cech identycznych myślę że im będą starsi tym bardziej będą podobni