reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny jestem w 10 tygodniu i 4 dni i właśnie 1 raz wymiotowalam czy to jest możliwe że dopiero teraz się zacznie?

reklama
Dziewczyny jestem w 10 tygodniu i 4 dni i właśnie 1 raz wymiotowalam czy to jest możliwe że dopiero teraz się zacznie?
Tak może być. U mnie jakoś w okolicach tego tyg się zaczęło. Co prawda nie wymiotowalam, ale non stop odruchy wymiotne miałam. A pod koniec ciąży wymiotowalam co jakiś czas

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kończę 11 tydzień i też mi mdłości wróciły. Na nic do jedzenia nie mam ochoty. To akurat na dobre mi wyjedzie, bo jem mniej. Nie wymiotowalam ani razu , A mdłości miałam przez ok 2tygodnie ok 6-8 tydzień... myślałam że minęły bezpowrotnie, ale jedna chyba nie.

Ja oprócz tego jestem ciągle poprostu wyczerpana , każdego dnia ucinam ok godzinna drzemkę w dzien. Też tak macie/ mialyscie ?? To nie jest poprostu senność to zmęczenie jakbym przeszła pielgrzymkę.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kończę 11 tydzień i też mi mdłości wróciły. Na nic do jedzenia nie mam ochoty. To akurat na dobre mi wyjedzie, bo jem mniej. Nie wymiotowalam ani razu , A mdłości miałam przez ok 2tygodnie ok 6-8 tydzień... myślałam że minęły bezpowrotnie, ale jedna chyba nie.

Ja oprócz tego jestem ciągle poprostu wyczerpana , każdego dnia ucinam ok godzinna drzemkę w dzien. Też tak macie/ mialyscie ?? To nie jest poprostu senność to zmęczenie jakbym przeszła pielgrzymkę.

ja też tak miałam w pierwszym trymestrze, ale i tak musiałam leżeć, bo miałam krwiaka, krwawienia. Przynajmniej przesypiałam ten czas i o tym nie myślałam. Teraz też zdarza mi się po południu mieć drzemkę, nawet nie wiem kiedy się zaczyna, bo tak szybko odpływam:)

Ja spałam bardzo dużo :) słuchałam organizmu i po prostu się kładłam jak chciałam. Super czas naprawdę [emoji38] teraz półgodzinna drzemka to rarytas [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki w którym tygodniu poznalyscie płeć dziecka?
Ja w pierwszej ciąży w 16 tygodniu na 100% boy. 2 stycznia 2010 roku. Z radości robilam w śniegu aniołki i w ogóle skakalam do góry, bo zawsze marzyłam o pierwszym synku.
Widzę że chyba sprzęt lepszy mają teraz lekarze , skoro dziewczyny tak wcześnie znają już plec. Mi wtedy dr powiedziała, że z reguły nie mówi tak wcześnie, Ale akurat ma pewność :)

Do góry