reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny jestem w 10 tygodniu i 4 dni i właśnie 1 raz wymiotowalam czy to jest możliwe że dopiero teraz się zacznie?

reklama
Dziewczyny jestem w 10 tygodniu i 4 dni i właśnie 1 raz wymiotowalam czy to jest możliwe że dopiero teraz się zacznie?
Tak może być. U mnie jakoś w okolicach tego tyg się zaczęło. Co prawda nie wymiotowalam, ale non stop odruchy wymiotne miałam. A pod koniec ciąży wymiotowalam co jakiś czas

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kończę 11 tydzień i też mi mdłości wróciły. Na nic do jedzenia nie mam ochoty. To akurat na dobre mi wyjedzie, bo jem mniej. Nie wymiotowalam ani razu , A mdłości miałam przez ok 2tygodnie ok 6-8 tydzień... myślałam że minęły bezpowrotnie, ale jedna chyba nie.

Ja oprócz tego jestem ciągle poprostu wyczerpana , każdego dnia ucinam ok godzinna drzemkę w dzien. Też tak macie/ mialyscie ?? To nie jest poprostu senność to zmęczenie jakbym przeszła pielgrzymkę.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kończę 11 tydzień i też mi mdłości wróciły. Na nic do jedzenia nie mam ochoty. To akurat na dobre mi wyjedzie, bo jem mniej. Nie wymiotowalam ani razu , A mdłości miałam przez ok 2tygodnie ok 6-8 tydzień... myślałam że minęły bezpowrotnie, ale jedna chyba nie.

Ja oprócz tego jestem ciągle poprostu wyczerpana , każdego dnia ucinam ok godzinna drzemkę w dzien. Też tak macie/ mialyscie ?? To nie jest poprostu senność to zmęczenie jakbym przeszła pielgrzymkę.

ja też tak miałam w pierwszym trymestrze, ale i tak musiałam leżeć, bo miałam krwiaka, krwawienia. Przynajmniej przesypiałam ten czas i o tym nie myślałam. Teraz też zdarza mi się po południu mieć drzemkę, nawet nie wiem kiedy się zaczyna, bo tak szybko odpływam:)

Ja spałam bardzo dużo :) słuchałam organizmu i po prostu się kładłam jak chciałam. Super czas naprawdę [emoji38] teraz półgodzinna drzemka to rarytas [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki w którym tygodniu poznalyscie płeć dziecka?
Ja w pierwszej ciąży w 16 tygodniu na 100% boy. 2 stycznia 2010 roku. Z radości robilam w śniegu aniołki i w ogóle skakalam do góry, bo zawsze marzyłam o pierwszym synku.
Widzę że chyba sprzęt lepszy mają teraz lekarze , skoro dziewczyny tak wcześnie znają już plec. Mi wtedy dr powiedziała, że z reguły nie mówi tak wcześnie, Ale akurat ma pewność :)

Do góry