reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej :biggrin2:co u Ciebie ? Jak wyniki prenatalnych i pappa ? Który to już masz tydzień.? Dalej lezysz.? Czy krwiak poszedł w cholere.?
Hej:wink: na usg prenatalnym wszystko dobrze ,a wyniki pappa mam do odebrania 12 stego , ale mam wizytę 16stego to odbiorę i na usg do mojej gin. Krwiak jeszcze jest , ale bez zmian świeżych i mam jeszcze lezeć. Dziś z OM 13 tydz. A z usg trochę dalej :tak:a jak u Ciebie? A i prawdopodobnie drugi synek będzie ;)

reklama
Butterfly... Juz pewnie zaczarowana synkiem ;)
A ja zaczynam myslec o koniecznosci pakowania sie do szpitala... Jutro zaczyna sie 35 tydzien... I chyba dobrze by bylo sie zaczac organizowac konkretniej...
Kurcze juz nie pamietam co mialam poprzednio w torbie... Trzeba sie zmobilizowac wykonac ostatnie zakupy wrzucic torbe do szafy i czekac dalej ;)
A zaczynam sie powoli stresowac jakos... Niby juz raz wszystko przeszlam ale nie wiem czy teraz bedzie spokojniej...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej:wink: na usg prenatalnym wszystko dobrze ,a wyniki pappa mam do odebrania 12 stego , ale mam wizytę 16stego to odbiorę i na usg do mojej gin. Krwiak jeszcze jest , ale bez zmian świeżych i mam jeszcze lezeć. Dziś z OM 13 tydz. A z usg trochę dalej :tak:a jak u Ciebie? A i prawdopodobnie drugi synek będzie ;)

Suuper ja mam pobranie krwi na pappa 18 maja a prenatalne 24 maja w środę będzie u mnie skończony 11 tydzień. Mam nadzieję że za późno nie będzie na te badania bo mój gin zaczął właśnie urlop i niestety wcześniej nie może. Jestem lekko poddenerwowana bo na ostatnim usg nie widziałam lewej rączki maleństwa ale jak wstawiłam dziewczynom na grudniowych mamach to widziały więc tego się trzymam. Cieszę się bardzo że u Ciebie dobrze oby tak dalej. Ja też bym mogła mieć synka lub corcie-obojętnie byle zdrowe:)

Suuper ja mam pobranie krwi na pappa 18 maja a prenatalne 24 maja w środę będzie u mnie skończony 11 tydzień. Mam nadzieję że za późno nie będzie na te badania bo mój gin zaczął właśnie urlop i niestety wcześniej nie może. Jestem lekko poddenerwowana bo na ostatnim usg nie widziałam lewej rączki maleństwa ale jak wstawiłam dziewczynom na grudniowych mamach to widziały więc tego się trzymam. Cieszę się bardzo że u Ciebie dobrze oby tak dalej. Ja też bym mogła mieć synka lub corcie-obojętnie byle zdrowe:)
A chodzisz dalej do Invicty? Maluszek się pewnie tak ułożył , że Ty mogłaś nie zobaczyć, a lekarz napewno widział że wszystko ok:) ja robiłam usg i krew tego samego dnia , ale lekarka co mi robiła to miała urlop i dlatego tak długo na ten wynik muszę czekać.

A chodzisz dalej do Invicty? Maluszek się pewnie tak ułożył , że Ty mogłaś nie zobaczyć, a lekarz napewno widział że wszystko ok:) ja robiłam usg i krew tego samego dnia , ale lekarka co mi robiła to miała urlop i dlatego tak długo na ten wynik muszę czekać.

Nie już nie chodzę ostatnio byłam u dr Glodka w 8 tyg.kazał się zapisać do "zwykłego " gin .Wybrałam lekarza prowadzącego i on już dalej mnie pokierowal morfologia., mocz, badanie piersi mam do niego zaufanie i myślę że gdyby coś widział to by mi powiedział a nie kazał czekać do prenatalnych. Mam taką wielka nadzieję. Widzisz ja pappa robię tydzień prędzej i 24 .05 lekarz mówił że już mogę odebrać po drodze wyniki i ze podczas usg wprowadzi do komputera czy jakoś tak i ze wszystko będę wiedziała. A Ty dalej Invicta.?

Nie już nie chodzę ostatnio byłam u dr Glodka w 8 tyg.kazał się zapisać do "zwykłego " gin .Wybrałam lekarza prowadzącego i on już dalej mnie pokierowal morfologia., mocz, badanie piersi mam do niego zaufanie i myślę że gdyby coś widział to by mi powiedział a nie kazał czekać do prenatalnych. Mam taką wielka nadzieję. Widzisz ja pappa robię tydzień prędzej i 24 .05 lekarz mówił że już mogę odebrać po drodze wyniki i ze podczas usg wprowadzi do komputera czy jakoś tak i ze wszystko będę wiedziała. A Ty dalej Invicta.?
Ja dalej do Invicty chodzę i będę do końca ciąży , jak byłam w pierwszej ciąży to też do samego końca chodziłam .Ale ja mojej lekarce ufam i nie mam aż tak daleko .

U nas wszystko Oki widzieliśmy rączki nóżki ruszają ślicznie nimi. Kolejna wizyta za 3 tygodnie.

Załączniki

• sketch-1494250523743.png
    sketch-1494250523743.png
    266,7 KB · Wyświetleń: 110
*** MAMUSIOWY KALENDARZ***

***WITAMY NA ŚWIECIE***
05.05. 2017 Katharina203 : córeczka Maja

MAJ
10: M@gda - wizyta u gin. prowadzącego ciążę
12: Rustynka-wizyta u gin. prowadzącego ciążę
12: Juliett222- wizyta u nowego lekarza
15: Jaskolcia - wizyta u gin. prowadzącego ciążę

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

08.05.2017 - Butterfly1331: Staś cc
22.05.2017 - cytrynkaxxxx84: chłopiec
24.05.2015 - mona993: dziewczynka
19.06.2017 - ema51: chłopiec
01.07.2017 - Kasik 99: Ania
07.07.2017 - BeataWarszawa: Kaja
17.07.2017 - Rustynka: Franio
19.07.2017 - mokate66 : Pawełek
20.07.2017 - Truskawka 89: dziewczynka
20.07.2017 - Liza1321: Michałek (na 90%)
30.07.2017 - Jaskolcia: Zosia
22.08.2017 - ambicja1987: ???
08.09.2017- Jogo:???
28.10.2017 - anetka303 :Ola i Piotruś
13.12.2017 - M@gda : ???

reklama
Ja również na każdej wizycie jak i podczas transferu byłam z mężem. W końcu to nasze wspólne dziecko :) lekarze nigdy nie mieli zastrzeżeń .
W piątek spadłam ze schodów :( potłukłam sie okrutnie . Na szczęście dzidzia ok. Nie byłam na pogotowiu bo maleństwo sie ruszało cały czas i wiedziałam ze w brzuch sie nie uderzyłam . Natomiast plecy o zgrozo do dziś nie bardzo mogę siędziec.
Byłam na zakupach i chciałam kupić coś dla maleństwa ( podobno synuś ) i nie umiałam bo nic mi sie dla chłopców nie podobało . Natomiast dla córci nakupilabym jak szalona . To juz u mnie 23tyg za chwile wyjeżdżam do Polski na 8 tyg i jak wrócę to będę w 33tyg. Nie wiele czasu mi zostanie na zrobienie wyprawki :(

Do góry