Fiolek81
Fanka BB :)
Rosnie jak na drozdzach. Ma juz ok 5500. Zmienia sie z dnia na dzien. Odbiera raczkami zabawki jak mowie zeby wziela
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rosnie jak na drozdzach. Ma juz ok 5500. Zmienia sie z dnia na dzien. Odbiera raczkami zabawki jak mowie zeby wziela
To superRosnie jak na drozdzach. Ma juz ok 5500. Zmienia sie z dnia na dzien. Odbiera raczkami zabawki jak mowie zeby wzielaoglada raczki, cale do buzi wpycha. Potrafi rano sie obudzic i zajac sie soba nawet pol godziny-gaworzy, oglada karuzele itd a ja wtedy intensywnie dosypiam. Po chrzcinach spala ponad 8 godzin bez budzenia az rano bylam w ciezkim szoku. Jedyny problem to ciagle ulewanie. Dr ostatnio powiedziala ze dobrze przybiera wiec nic sie nie dzieje. I jesli chce moge przejsc na mleko ar. I mam duzy dylemat. Bo hippa ktorym karmie ponoc nie ma w polsce ar. A nie chce jej robic rewolucji zmiany mleka ktore pasuje jej. Ciezka decyzja.
Ale się cieszę!!! Zaglądam na ten wątek tylko po to, żeby wiedzieć czy Ci się udało. Piękna beta!!!Cudzie trwaj .
Wymodlilam. No i te wasze kciuki .
7dpt beta 88
Prog 14
Cieszę się że do nas dołączyłaś , i gratuluje podwójnego szczęścia !!!Zgodnie z zaleceniem jestem [emoji6]
Cześć dziewczyny, krótko o mnie - ponad 3 lata starałam się o dziecko naturalnie, w zeszłym roku nerwy mi puściły, po 4 poronieniach zdecydowaliśmy się na ivf. Od października zaczęłam stymulację a w sumie nawet dwie pod rząd, zbieraliśmy zarodki do pgs. Z 5 zarodków 4 okazały się być zdrowe i 7 lutego odbył się pierwszy transfer - pierwszy i udany [emoji7] jestem w 15 tc bliźniaczej i czekam na córcie i synka, termin porodu to 28.10 ale czeka mnie cesarka i pewnie we wrześniu dowiem się kiedy stawić się do szpitala.
[emoji127] 28.10.2017
ja się udzielam zarówno tu jak i na to po in vitroTroche podglada, ale wynioslyscie sie stad dziewczyny na watek zamkniety czy gdzie tam, rzadko cos sie tu dzieje wiec malo dyskusji, zeby sie udzielac. Troche szkoda.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję [emoji1]Cieszę się że do nas dołączyłaś , i gratuluje podwójnego szczęścia !!!
Jesli nie chcesz zmieniac mleka to do tego dodawaj zageszczacz nutrition.Hipp jest. Ale nie ma hipp ar dla ulewajacych . tylko ze u mojej to tak smiesznie ze w nocy nie ulewa bo odkladam ja i jest grzeczna. A w dzien od razu po jedzeniu sie szarpie i chce sie bawic i wtedy sie chlupie. Ostatnio nawet cale oko miala w mleku. Czasem tak jakby pod koniec jedzenia nie przelykala tylko w buzi trzymala. Podnosze ja do odbicia i jest wulkan.
Westi :*Jesli nie chcesz zmieniac mleka to do tego dodawaj zageszczacz nutrition.