reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ewka gratulacje !!!! Youpi niech ci sie ta beta tam mnoży i mnozy !!!
Witam nowe forumowiczki :) zawsze jak nas więcej to lepiej . Wiem ze dziewczyny niektóre wola sie udzielać na zamkniętym forum ale ja tu zostaje z wami .
A mój maluszek taki aktywny :) a ja sie raduje z tego powodu :)

Natula gratulacje córeczki . Porod miałam taki sam jak ty skurcze parte co 2 min i brak rozwarcia :( jednak mnie przetrzymali i po 12h urodziłam . Mam nadzieje ze teraz pójdzie sprawniej i najpierw będzie rozwarcie potem wody i na końcu skurcze parte :)

Ewka trzymam kciukasy B.mocno !!!
Dziewczyny a czy ktoś podgląda wątek kto po in vitro ? Jakoś nikt po mnie nie dochodzi na listę ?! Zostanę tu sama na końcu ???
Hej, ja podczytuje od czasu do czasu. Po prenatalnych dopisze się do kalendarza, bo jeszcze teraz nie chce 'zapeszac' . U mnie 9t5d. Wczoraj byłam na usg. Dr powiedział, że wyglada ok, a po drugim zarodku , widzianym 3 tyg temu, teraz nie ma sladu.
Ktoś pytał o tętno w 6tc. Trochę to też zależy chyba czy to początek czy koniec 6tc. U mnie w ok 5t6d tętno było niecałe 100. Za trzy dni już w normie , A wczoraj 174, więc idealnie, pierwszy raz w moim życiu, dziecko w moim brzuchu ma.idealne tetno.
Dziewczyny czy Wam w 10tc mierzyli wielkość pęcherza plodowego. Lekarz nic na ten temat mi nie powiedzjal, Ale na wydruku zauważyłam że jest jakby o tydzień mniejszy... czy mam się tym niepokoić?
Nast usg 23.05. Prenatalne.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry