reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, na BB kilka nowości. Ruszają fora eksperckie. W tym tygodniu na pytania mam odpowiada położna. Poniżej przesyłam Wam link - jeśli coś Was dręczy, warto skorzystać :)

Link do: Zapraszam, poznaj zasady tego forum

Tu natomiast macie link do kalendarza, może coś kogoś zainteresuje:
Link do: Eksperci MedBest na forumbabyboom.pl

Tu jeszcze link do forum eksperckiego, na którym teraz położna odpowiada na pytania dotyczące I trymestru ciąży:
Link do: I trymestr ciąży - położna radzi

U mnie tez to bylo pierwsze podejscie do szycia... Idealnie moze nie jest ale satysfakcja pozostaje ;)
Poki co doszlismy do 3...
Filip
Rafał
Sebastian...

I za cholerke nie wiemy ktore...
A jak Janka pytamy to odpowiedz jest zawsze jedna... "Miał"... Bo moj syn ma aktualnie jakis strasznie koci okres ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie pozostaje Wam nic innego jak nazwać synka "Miał";)
Ema, jak to jest Twoje pierwsze podejście do szycia to WOW. Widzę,że starszy synek ma kocyk zgodny z aktualnym kocim hobby:)

Dziś byłam na warsztatach Mamo to ja , jestem zadowolona dużo przydatnych informacji i czas szybko zlecial
Też chciałam się wybrać, ale miałam wizytę u gin i musiałam odpuścić.
Ja byłam ostatnio na warsztatach "mama wie", ale się rozczarowałam. Nic nowego się nie dowiedziałam. Odniosłam wrażenie, że byłam na pokazie produktów

reklama
Zdaję relację z wczorajszej wizyty - Zosia waży już 1025 g:) Wszystko u niej ok.
Gin stwierdził, że wynik ogtt ok, bo są w normie i nie mam się przejmować tym, że po 2h wynik był wyższy niż po 1h.
Nie chciała się pokazać, tym razem przytuliła buźkę do łożyska.

Fajnie że wszystko jest dobrze :) widać że Zosia już sporo waży . Będzie chyba spora dziewczynka :) i jakaś nieśmiała hihi

Ja u gina pierwszego nie zostałam skierowana do diabetologia pomimo że miałam podwyższony wynik krzywej powiedział że wynik jest dobry , za to drugi gin jak zobaczył wynik to od razu wysłał mnie do diabetologia w 34 tc i to już dość późno było, co się okazało mam problem ze zabiciem cukru w nocy i on nawet mi rośnie tak jakoś dziwnie zachowuje się mój organizm no i dostałam insulinę do brania wieczorem dlugodzialajaca, mam nadzieję że nie zaszkodzilam Michałkowi tymi nocnymi cukrami

Do góry