reklama
Rustynka
Fanka BB :)
Oczekuje że ten zarodek ma duże zęby i wgryzie się w mamusie
My też mocno na to liczymy
butterfly1331
Moderator
Dziewczyny, na BB kilka nowości. Ruszają fora eksperckie. W tym tygodniu na pytania mam odpowiada położna. Poniżej przesyłam Wam link - jeśli coś Was dręczy, warto skorzystać
Link do: Zapraszam, poznaj zasady tego forum
Tu natomiast macie link do kalendarza, może coś kogoś zainteresuje:
Link do: Eksperci MedBest na forumbabyboom.pl
Tu jeszcze link do forum eksperckiego, na którym teraz położna odpowiada na pytania dotyczące I trymestru ciąży:
Link do: I trymestr ciąży - położna radzi
Link do: Zapraszam, poznaj zasady tego forum
Tu natomiast macie link do kalendarza, może coś kogoś zainteresuje:
Link do: Eksperci MedBest na forumbabyboom.pl
Tu jeszcze link do forum eksperckiego, na którym teraz położna odpowiada na pytania dotyczące I trymestru ciąży:
Link do: I trymestr ciąży - położna radzi
Jaskolcia
Nie pozostaje Wam nic innego jak nazwać synka "Miał"U mnie tez to bylo pierwsze podejscie do szycia... Idealnie moze nie jest ale satysfakcja pozostaje
Poki co doszlismy do 3...
Filip
Rafał
Sebastian...
I za cholerke nie wiemy ktore...
A jak Janka pytamy to odpowiedz jest zawsze jedna... "Miał"... Bo moj syn ma aktualnie jakis strasznie koci okres
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ema, jak to jest Twoje pierwsze podejście do szycia to WOW. Widzę,że starszy synek ma kocyk zgodny z aktualnym kocim hobby
Jaskolcia
Też chciałam się wybrać, ale miałam wizytę u gin i musiałam odpuścić.Dziś byłam na warsztatach Mamo to ja , jestem zadowolona dużo przydatnych informacji i czas szybko zlecial
Ja byłam ostatnio na warsztatach "mama wie", ale się rozczarowałam. Nic nowego się nie dowiedziałam. Odniosłam wrażenie, że byłam na pokazie produktów
Jaskolcia
Zdaję relację z wczorajszej wizyty - Zosia waży już 1025 g Wszystko u niej ok.
Gin stwierdził, że wynik ogtt ok, bo są w normie i nie mam się przejmować tym, że po 2h wynik był wyższy niż po 1h.
Nie chciała się pokazać, tym razem przytuliła buźkę do łożyska.
Gin stwierdził, że wynik ogtt ok, bo są w normie i nie mam się przejmować tym, że po 2h wynik był wyższy niż po 1h.
Wierzę mocno ze sie uda i trzymam kciukiMarcelina jest już w brzuchu od poniedziałku 11.30 . Dziękuję za pamięć
Rustynka
Tadaammm wybrałam materiał dla synka na pościel a raczej kocyk minky plus osłonka na łóżeczko.
Zobacz media 718348Minky chyba cien
Zobacz media 718350
Zobacz media 718348Minky chyba cien
Zobacz media 718350
Ostatnia edycja:
reklama
cytrynkaxxxx84
Zaangażowana w BB
Zdaję relację z wczorajszej wizyty - Zosia waży już 1025 g Wszystko u niej ok.
Fajnie że wszystko jest dobrze widać że Zosia już sporo waży . Będzie chyba spora dziewczynka i jakaś nieśmiała hihi
Ja u gina pierwszego nie zostałam skierowana do diabetologia pomimo że miałam podwyższony wynik krzywej powiedział że wynik jest dobry , za to drugi gin jak zobaczył wynik to od razu wysłał mnie do diabetologia w 34 tc i to już dość późno było, co się okazało mam problem ze zabiciem cukru w nocy i on nawet mi rośnie tak jakoś dziwnie zachowuje się mój organizm no i dostałam insulinę do brania wieczorem dlugodzialajaca, mam nadzieję że nie zaszkodzilam Michałkowi tymi nocnymi cukrami