AniaCh83
Fanka BB :)
Kur... podły świat! @Ewunka trzymaj się, tule mocno...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji22][emoji22] strasznie mi przykroNegatywny.
Dziękuję za kciuki dobre myśli i wszystko co płynelo w moja stronę.
Mam leki brać dalej i powtórzyć w 12 dpt .
Ale w cuda nie wierzę.....
Pozdrawiam
Kochana, bardzo mi przykro Może implantacja była później? Powtórz betę za dwa dni. I pamiętaj o pozostałej trójce- wśród nich na pewno jest różowa gruba pupa! :-*Negatywny.
Dziękuję za kciuki dobre myśli i wszystko co płynelo w moja stronę.
Mam leki brać dalej i powtórzyć w 12 dpt .
Ale w cuda nie wierzę.....
Pozdrawiam
Husann gratulacje jeszcze raz !! Kochaniutki
Nieagatka i jak przegapilam czy JuZ w domu ? Zaczela sisiu slicznotka?
Ewunka dolaczam[emoji110][emoji110]
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Według mnie przyrost bardzo ładny, teraz najważniejsze to serduszko, u mnie po transferze blastocysty bylo chyba w 24dpt.Dziewczyny ja rzadko tu do Was zaglądam, bo się boję, że zapesze... W poprzednim tygodniu betowalam 3 razy, wyszło pozytywnie , ale ta beta nie pozwalała rozmiarem. Od tygodnia czułam taka wewnętrzna pustkę, jakby się nie udało, biochemiczna czy coś. Wczoraj mąż zawiózł mnie na bete 20dpt i dziś wynik 3029. Ostatni 13dpt 266.5. Ciągle to nie jest gigantyczny poziom, ale ładnie w normie się mieści wg kalkulatorów. Cieszę się bardziej niż po pierwszym badaniu , chyba już mogę co ? Czy to jest niepewny wynik wg Was ? Tak szczerze , bez różowych okularów...