reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jestem :) Lili urodzila sie wczoraj o 19h30. 49,5cm, 3090gr.
Niestety mimo checi wsytskich dookola skonczylo sie na cc, bo nie umiala zejsc dostarczajaco nisko.
Powiem tyle - blogoslawiony niech bedzie wynalazca zzo [emoji16]
Po cc na razie mnie nie boli, ale wiem, ze to kwestia czasu.
Lili jest idealna [emoji7] Cud nasz [emoji171] Nie odkleja sie od cycka wiec nie spalam, ale to nic - warto! [emoji16]
Zdjecie wrzuce pozniej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana gratuluję!!! I czekam na fotkę maleńkiej:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety mimo checi wsytskich dookola skonczylo sie na cc, bo nie umiala zejsc dostarczajaco nisko.
Lili jest idealna [emoji7] Cud nasz [emoji171] Nie odkleja sie od cycka wiec nie spalam, ale to nic - warto! [emoji16]
Zdjecie wrzuce pozniej

Gratulacje! Niech Lili zdrowo rośnie, a Ty szybko wracaj do formy :)

Nieagatko Gratulacje !!!! Fajnie, że już po wszystkim i tulisz już swój skarb :p
Dziś mój termin, ale nic się nie zapowiada. Zobaczymy co dzis będzie na ktg i co gin powie na wizycie, mam nadzieję, że rozwarcie poszło.
Husann wytrwałości życzę, może dobrze, że zrobili przerwę, odpoczniesz trochę, a Kubuś może się zmobilizuje ;) Boję się, że u mnie może być podobnie :oops:
A taki strach był, że nie donoszę :D

Walcz kochana ,Po cc ani siku ani chodzic ani kichnac, lazisz zgieta w pol i musisz chodzic bo lepiej dla miesni brzucha ..... lazisz Z lzami w oczach Po porodzie

Trzymam i zagladam !!!
A nieagatka???

Nie zawsze tak zgiete po cc chodzi się. Ja tam od razu wyprostowana chodzilam. Ale każda przechodzi inaczej

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Zdjecie wrzuce pozniej

Gratulacje :*

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie byl obchod i mam wolne do czwartku chyba ze naprawde Kuba bedzie chcial juz wyjsc sam a jak nie to we czwartek kolejna indukcja i jezeli to nie pomoze to na 100% bedzie w ten sam dzien cc
Przypomniało mi się że moja koleżanka z sali też po oksytocynie nie dała rady urodzić a pomógł olej rycynowy z sokiem pomarańczowym:) Spróbuj:)
Ona dla pewności zagryzła jeszcze ananasem;) urodziła kilka godzin później:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nieagatka gratulacje wielkie:biggrin2:
Hussan życze Ci by Kubuś sam wystartował. Ja po 6 godzinach oksytocyny miałam dośc wszystkiego. Tyle że u mnie zaczeło wtedy spadac tetno córci i podjeli decyzje o cc.

Do góry