husann
Fanka BB :)
I to straszny uparciuch jak wczoraj padlam to dzis o 6 wstalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to straszny uparciuch jak wczoraj padlam to dzis o 6 wstalam
Mozna i to porzadnie. Tak jal cie skurcz zlapie to raz na jakis czas a tam trzyma non stop. A wiec jeszcze jedna proba i mam nadzieje ze ostatniaA widzisz! Można się wykończyć psychicznie. Tylko teraz są takie zasady że dwa razy próbują wywołać a jak nie idzie to robią cc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewcia bylo trzeba obstawiac na poniedzialek po co ja caly dzien cierpialam.Od razu stawiałam na wtorek
Taki był waleczny by zrobić się blastką to teraz uparty i nie chcę wyjść
Oby jutro już zechciał
Po wczorajszym to i ja tez juz bym chciala cc.Ja jak myślę o hunann co ona tam przechodzi dostaje zawału to nie na moje słabe nerwy . Dlatego ja wiem z góry że chce Cc .
Uparciuch uparciuch tylko ciekawe po kim czy po mnie czy po tatusiuCały dzień o Was myślę! !!!! A to Kuba uprciuch widać dobrze mu u mamy
Po wczorajszym to i ja tez juz bym chciala cc.
Lili witaj na świecie !!! GratulacjeJestem Lili urodzila sie wczoraj o 19h30. 49,5cm, 3090gr.
Niestety mimo checi wsytskich dookola skonczylo sie na cc, bo nie umiala zejsc dostarczajaco nisko.
Powiem tyle - blogoslawiony niech bedzie wynalazca zzo [emoji16]
Po cc na razie mnie nie boli, ale wiem, ze to kwestia czasu.
Lili jest idealna [emoji7] Cud nasz [emoji171] Nie odkleja sie od cycka wiec nie spalam, ale to nic - warto! [emoji16]
Zdjecie wrzuce pozniej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom