reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ta asymrtria glowki z czego wynika? Bo mi polozna mowila najlepsze na sam poczatek poduszka z wglebieniem do srodka i tez taka kupilam

Rany nic niewiem a chce jak najlepiej...;)
Najgorsze przeraza mnie ze nie poradze se Z pokarmem lub ze mi Sue zaksztusi ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nam tez doradzila kupno poduszki head care. Ta niebieska w biale kropki na zdjęciu ktore wklejalam z malutka to właśnie ona. Pomaga tez na ksztalowanie główki ktora u nas jest wydłużona

reklama
Tak. Fizjo pokazala nam ćwiczenia i malutka kręci juz w obie strony. Jak chcesz na wątku zamknietym wkleje zdjecia .
A mój Gabrys jest cwany, bo teraz leży i w obie strony kręci główka a u lekarza nie chciał. I jak pytamy go czemu nie pokazał tego pani dr to tylko język wystawia i się śmieje :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny
Byłam już kiedyś na tym wątku, ale niestety wtedy nie udało sie utrzymać ciązy i musiałam się z wami pożegnać. Obecnie jestem w 20 tc ciązy po ivf, spodziewam się dziewczynki. Czasami was podczytywałam, byłam ciekawa co słychać u was i waszych maluszków :) Mam nadzieje, ze bede mogła sobie z Wami raz za czas popisać ;)

Kajka89 gratulacje ogromne!! W którym szpitalu rodziłaś? Z tego co pamietam, to tez jestes z moich okolic :)
Gratulacje:) cieszę się że się udało:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy korzystacie z Aliexpresu, ale jesli tak to wlasnie przyszedl mi termometr bezdotykowy, ktory kosztowal jakies 11€ i dziala super. Polecam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry