Nam tez doradzila kupno poduszki head care. Ta niebieska w biale kropki na zdjęciu ktore wklejalam z malutka to właśnie ona. Pomaga tez na ksztalowanie główki ktora u nas jest wydłużonaTa asymrtria glowki z czego wynika? Bo mi polozna mowila najlepsze na sam poczatek poduszka z wglebieniem do srodka i tez taka kupilam
Rany nic niewiem a chce jak najlepiej...
Najgorsze przeraza mnie ze nie poradze se Z pokarmem lub ze mi Sue zaksztusi ....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Byłabym wdzięczna jedno pamiętam ćwiczenie ale nie mogę sobie drugiego przypomniecTak. Fizjo pokazala nam ćwiczenia i malutka kręci juz w obie strony. Jak chcesz na wątku zamknietym wkleje zdjecia .
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
A mój Gabrys jest cwany, bo teraz leży i w obie strony kręci główka a u lekarza nie chciał. I jak pytamy go czemu nie pokazał tego pani dr to tylko język wystawia i się śmiejeTak. Fizjo pokazala nam ćwiczenia i malutka kręci juz w obie strony. Jak chcesz na wątku zamknietym wkleje zdjecia .
Gratulacje cieszę się że się udałoWitajcie dziewczyny
Byłam już kiedyś na tym wątku, ale niestety wtedy nie udało sie utrzymać ciązy i musiałam się z wami pożegnać. Obecnie jestem w 20 tc ciązy po ivf, spodziewam się dziewczynki. Czasami was podczytywałam, byłam ciekawa co słychać u was i waszych maluszków Mam nadzieje, ze bede mogła sobie z Wami raz za czas popisać
Kajka89 gratulacje ogromne!! W którym szpitalu rodziłaś? Z tego co pamietam, to tez jestes z moich okolic
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha taki cwaniakA mój Gabrys jest cwany, bo teraz leży i w obie strony kręci główka a u lekarza nie chciał. I jak pytamy go czemu nie pokazał tego pani dr to tylko język wystawia i się śmieje
nieagatka
Nie wiem czy korzystacie z Aliexpresu, ale jesli tak to wlasnie przyszedl mi termometr bezdotykowy, ktory kosztowal jakies 11€ i dziala super. Polecam
ewelin86
Oj i to straszny jak jeszcze polozna przychodziła to tak unosił główkę że byliśmy w szoku. A na drugi dzień jyz mu się nie chciało taki jest mój synekHaha taki cwaniak
kasia_basia
Jutro idę też do fizjoterapeuty. Doradźcie kiedy mam ją nakarmić?
Badanie jest na golasa?
Badanie jest na golasa?
reklama
Najlepiej nakarm 1-1,5 h przed zajęciamiJutro idę też do fizjoterapeuty. Doradźcie kiedy mam ją nakarmić?
Badanie jest na golasa?
Tak. Badanie i ćwiczenia są nago,bez pieluszki
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom