reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kajka jeszcze raz gratulacje !!! Sliczny

Ambicja:herbata bez teiny z miodem I cytryna!, jedz surowy czosnek !!! Nie pachnie Ale pomogl mi i miod

Dziewczyny czy wy na noc tez macie JuZ ten brzuch taki twardy jak kamien a rano mieciutki!?? Spie JuZ bardzo zle ;(, przestalam plsmic leze tylko Ksiazka TV ,biedny maz bo teraz wszystko Robi ,na szczescie tescie za 16 dni przylstuja ,bardzo Sue ciesze tez na ich widok
Bo 10 mscy ich nie widzialam na zywo ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny my juz w domku od poniedziałku. Wojtus jest cudowny[emoji7][emoji7]spi je mruczy troszkę płacze. Niestety nie mam pokarmu na tyle żeby zaspokoić jego głód. Poza tym w szpitalu po CC nie dostawilu mi go do piersi tylko od razu butla i on nie chce ssać cycusia.

Mieliśmy małe przeboje w szpitalu mały trafił na intensywna po porodzie gdyż nie mógł się zagrzac i strasznie im charczal. A mi robili transfuzje ,morfologia dramat była, juz do domu spskowana w niedzielę byłym a tu nagle lekarz wpada ze on wstrzymuje wypis i przetaczamy krew. W trakcie dostała drgawek oblał mnie zimny pot.. Masakrycznie sie czulam.

Motylku ja tez poproszeni o zaproszenie do gr.zamkniętej.

Dziewczyny a to mój syn.
1488528079-aaaaaa.jpeg

1488528092-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki śliczny :) kochana tez trochę przeszliscie. Ważne, że już jest dobrze i jesteście w domku :*

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Kajka jeszcze raz gratulacje !!! Sliczny

Ambicja:herbata bez teiny z miodem I cytryna!, jedz surowy czosnek !!! Nie pachnie Ale pomogl mi i miod

Dziewczyny czy wy na noc tez macie JuZ ten brzuch taki twardy jak kamien a rano mieciutki!?? Spie JuZ bardzo zle ;(, przestalam plsmic leze tylko Ksiazka TV ,biedny maz bo teraz wszystko Robi ,na szczescie tescie za 16 dni przylstuja ,bardzo Sue ciesze tez na ich widok
Bo 10 mscy ich nie widzialam na zywo ;)

U mnie sie napina teraz juz czesto i zaczynam czuc dosc mocno pachwiny. Mozliwe w sumie, ze wieczorem napina sie bardziej, ale nie jest to bolesne.
Ty sie mezem nie przejmuj. Lez, lez i lez.

Cześć Dziewczyny,

chciałabym do Was dołączyć. Od jakiegoś czasu Was podczytuję, a część z Was znam z wątku "kto po in vitro". Obecnie jestem w 19 tc. Najprawdopodobniej (na 90%) oczekujemy z Mężem dziewczynki i chyba będzie to Zosia.
Termin porodu to 30.07.
Jeżeli można to proszę o dopisanie mnie do kalendarza na 13.03. - wizyta u gin prowadzącego ciążę, 24.03 - II badania prenatalne.

Cześć dziewczyny my juz w domku od poniedziałku. Wojtus jest cudowny[emoji7][emoji7]spi je mruczy troszkę płacze. Niestety nie mam pokarmu na tyle żeby zaspokoić jego głód. Poza tym w szpitalu po CC nie dostawilu mi go do piersi tylko od razu butla i on nie chce ssać cycusia.

Mieliśmy małe przeboje w szpitalu mały trafił na intensywna po porodzie gdyż nie mógł się zagrzac i strasznie im charczal. A mi robili transfuzje ,morfologia dramat była, juz do domu spskowana w niedzielę byłym a tu nagle lekarz wpada ze on wstrzymuje wypis i przetaczamy krew. W trakcie dostała drgawek oblał mnie zimny pot.. Masakrycznie sie czulam.

Motylku ja tez poproszeni o zaproszenie do gr.zamkniętej.

Dziewczyny a to mój syn.
1488528079-aaaaaa.jpeg

1488528092-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję:) Cudny synek i mam nadzieję, że nie dopadną Was już nieprzyjemne przygody, a same typowe cuda macierzyństwa:)

Cześć Dziewczyny,

chciałabym do Was dołączyć. Od jakiegoś czasu Was podczytuję, a część z Was znam z wątku "kto po in vitro". Obecnie jestem w 19 tc. Najprawdopodobniej (na 90%) oczekujemy z Mężem dziewczynki i chyba będzie to Zosia.
Termin porodu to 30.07.
Jeżeli można to proszę o dopisanie mnie do kalendarza na 13.03. - wizyta u gin prowadzącego ciążę, 24.03 - II badania prenatalne.
Witaj :)
Gratulacje :) pisz, pytaj o co tylko chcesz :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny
Byłam już kiedyś na tym wątku, ale niestety wtedy nie udało sie utrzymać ciązy i musiałam się z wami pożegnać. Obecnie jestem w 20 tc ciązy po ivf, spodziewam się dziewczynki. Czasami was podczytywałam, byłam ciekawa co słychać u was i waszych maluszków :) Mam nadzieje, ze bede mogła sobie z Wami raz za czas popisać ;)

Kajka89 gratulacje ogromne!! W którym szpitalu rodziłaś? Z tego co pamietam, to tez jestes z moich okolic :)

Hejka :) ja po ktg i na nic się nie zanosi, skurczy zero.
Anetko wpisz mnie proszę do kalendarza 14.03 wizyta u gin.
Truskawko witaj, pamiętam Cię ii twoją historię, cieszę się, że tym razem się udało i jesteś z nami :)
Jaskółko Ciebie też kojarzę z tamtego wątku :) witamy :)
Kajka witamy następnego słodziaka :*

reklama
Do góry