reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny które jeszcze nie urodziły :) zostało mi trochę rzeczy z zakupów "szpitalnych" - może chce któraś z Was? Tylko za koszt wysyłki, bo szkoda wywalać. Z majtek jednorazowych zostały 4 szt, wielorazowych 1 szt.

8c1bf1f0dedfe8f51dc2fc7ed956481a.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje Kajka :).

Nie wiem czy ja nie bede pierwsza w kolejce, dzisiaj okazalo sie ze szyjka poszla, walczymy zeby wytrwac do 34tc [emoji21].

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja idę we wtorek do dentysty,dziurka mi się Mała zrobiła. To moja pierwsza wizyta odkąd jestem w ciąży i trochę boję się brać znieczulenie :(
Jak było u Was??

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie biorę znieczulenia, nie boli mnie. W sumie teraz dentystka wymienia mi wypełnienia, które się zaczęły przecierać-uznałyśmy, że zrobimy to teraz, póki jeszcze mam czas, bo przy maluchu będzie ciężko.
Ale jeśli cokolwiek dzieje się z zębami w ciąży, to trzeba to zrobić- brak leczenia ma gorsze konsekwencje.

Mam problem z tą grupą :/ Zniknęła, pewnie usunięta przez administratora, bo była pusta ponad 7 miesięcy. Nie mogę założyć nowej- jest komunikat, że nie mam uprawnień. Napisałam do admina, dam znać, gdy coś się wyjaśni. Chyba, że któraś z Was spróbuje założyć grupę?

Ja nawet na zamknietej grupie nie dodam zdjecia bo mam tu jakis klopot odwieczny z dodawaniem - trudno.
Kajka wielkie gratulacje - identyko wagacm i pkt jak u nas :D

reklama
Ja idę we wtorek do dentysty,dziurka mi się Mała zrobiła. To moja pierwsza wizyta odkąd jestem w ciąży i trochę boję się brać znieczulenie :(
Jak było u Was??

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na poczatku 6 m bylam i mialam leczenie kanalowe bez znieczulenia tylko trula mi zab. A tym bardziej jak jestes w ciazy to leczenie kanalowe mialam za darmo to jeszcze zaoszczedzilam 350 zl

Do góry