reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

He he... ja i tak nie mogę pączków bo mam cukrzyce:mad: M powiedziałam, że jak będzie mnie odbierał ze szpitala po porodzie to ma przyjechac z pączkiem:D
Beata przeszło 140 na 80pare, nie pamietam dokładnie. Ale od kilku dnie mam takie kołatanie serca, nawet w nocy i to moze być od skoków ciśnienia. Gin powiedział, że tragedii nie ma, ale ze względu na na nasze przejścia woli nas poobserwować.

Wiem, pamietam o cukrzycy. Ja mam na paczka ochote juz chyba ze 2 miesiace, ale tu ciezko o cos takiego. Mam zamiar w czw zrobic takie z piekarnika, ze niby zdrowiej [emoji12] Zobaczymy co wyjdzie [emoji4]
A lekarza rozumiem, lepiej dmuchac na zimne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
He he... ja i tak nie mogę pączków bo mam cukrzyce:mad: M powiedziałam, że jak będzie mnie odbierał ze szpitala po porodzie to ma przyjechac z pączkiem:D
Beata przeszło 140 na 80pare, nie pamietam dokładnie. Ale od kilku dnie mam takie kołatanie serca, nawet w nocy i to moze być od skoków ciśnienia. Gin powiedział, że tragedii nie ma, ale ze względu na na nasze przejścia woli nas poobserwować.
To w sumie lekko podwyższone masz,ale w ciąży lepiej pilnować.
A z tarczyca ok? Bo często kolatania serca są też od tarczycy. Ja mam czasami (rzadko) ale to od razu poznaje jak mi tsh skacze :/ bo ciśnienie sprawdzam sobie tak ok 2 razy dziennie.
Kochana, Ty się nic nie przejmuj :) Ja mogę zjeść za Ciebie ile tylko pączków chcesz,a potem Ci wysłać cała paletę ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, pamietam o cukrzycy. Ja mam na paczka ochote juz chyba ze 2 miesiace, ale tu ciezko o cos takiego. Mam zamiar w czw zrobic takie z piekarnika, ze niby zdrowiej [emoji12] Zobaczymy co wyjdzie [emoji4]
A lekarza rozumiem, lepiej dmuchac na zimne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gdzie tam z piekarnika ;) takie tlusciochy na smalcu smażone wcinac ;)
A tak poważnie to ja chętnie przepis poproszę :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama robiła w weekend pączki i wyszły jej przepyszne :) Niestety dostałam po nich ogromnej zgagi więc w tłusty czwartek zadowole się chyba faworkami :( Przeklęta zgaga w ciąży :(

Rybka gratulacje !!!!
Miłego dnia dziewczyny.
Ja się wykończę przez te nocne siusianie Serio
Wczoraj obudziłam się o 3:40 i już nie zasnąłem położyłem się późno byłam tak zmęczona że aż nie mogłam zasnąć,dziś nie śpię od 4 :22 .
Musiałam oddać próbkę siusiu do badania i oczywiście zasnąć już nie mogę.
Chyba se cewnik zamontuje :eek:

Rybka gratulacje !!!!
Miłego dnia dziewczyny.
Ja się wykończę przez te nocne siusianie Serio
Wczoraj obudziłam się o 3:40 i już nie zasnąłem położyłem się późno byłam tak zmęczona że aż nie mogłam zasnąć,dziś nie śpię od 4 :22 .
Musiałam oddać próbkę siusiu do badania i oczywiście zasnąć już nie mogę.
Chyba se cewnik zamontuje :eek:
Mam to samo :( pobudka przed 3 rano i tyle z mojego spania...:( jeszcze do tego cierpna mi w nocy nadgarstki :(

reklama
Dziewczyny, te z duzym biustem. Nie zniszczyly Wam sie piersi? Moje teraz sa masakra, 2 pietra nizej, nie chce nawet myslec jak beda wygladac jak przestane karmic[emoji15] beda kompleksy albo plastyka. Przed ciaza byly super. Nie sadzilam ze az tak zmienia wyglad[emoji15]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry