husann
Fanka BB :)
Dawaj fotke i cene a moze komus w oko wpadnieotwarte? nie mam paragonu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj fotke i cene a moze komus w oko wpadnieotwarte? nie mam paragonu
Dokladnie...milo ze pamietalas...ja w brzuszku nosze sniezynke...
Po wizycie, znów pakuję się do szpitala. Miałam dziś za wysokie ciśnienie i gin stwierdził, że po naszych przejściach wolałby mnie poobserwować. Przez ostatnie dni, łapało mnie takie kołatanie serca i mogły to powodować właśnie skoki ciśnienia. Malutka rośnie i ma już 2500g
He he... ja i tak nie mogę pączków bo mam cukrzyce M powiedziałam, że jak będzie mnie odbierał ze szpitala po porodzie to ma przyjechac z pączkiemOn Cie do szpitala chce wsadzic, zebys sie w czwartek paczkami nie obzerala [emoji12][emoji12]
To widze, ze nasze kruszynki rosna calkiem podobnie, zobaczymy za jakis miesiac czy podobnie wagowo zakoncza [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też dwie nieudane próby...do trzech razy sztukaJa mam to samo. Czuję się jak dziewica [emoji6] były dwie próby i dwie nieudane [emoji52]
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie musisz mieć ani opakowania ani paragonuotwarte? nie mam paragonu
Przyczyną chyba nie jest cc ale czas bez sexu już prawie zapomniałam jak to się robi hihija chyba po 7 tygodniach , ale ja rodzilam sn...pierwsze 3-4 razy byly dosc niemile i takie w napieciu, ale juz o wiele lepiej. Myslalam ze po cc nie ma z tym problemu
Salon sprzedaży PORTATeQuila Mam pytanie do Ciebie odnosnie twoi dzwi z ta waska szyba przez cale dzwi gdzie je kupilas