reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dorex wow:) Akcja niczym z filmu :p

Slyszalyscie juz? OD 1 LIPCA REFUNDACJA IN VITRO! 15TYS PAR W CIAGU 3 LAT DOSTANIE REFUNDACJĘ. jEST KILKA ZASTRZEŻEŃ, DO TEGO PIS JUŻ OSTRZY PAZURY I GADA GŁUPOTY, ALE MAŁY KROK DO WYJŚCIA Z BUSZU OSIĄGNIĘTY :))))
- wiek do 40 lat
- bez dawstwa (czyli jesli kobieta nie moze mimo stymulacji wyprodukowac jajeczek to nie moze dostac refundacji, nie wiem jak z nasieniem- pewnie podobnie)
-nawracajace poronienia, duze wady macicy, niemoznosc donoszenia ciazy
Mają na to 250ml zł.

Aisha jeśli to wejdzie w życie to będzie cud!! Ale cieszę się każdym małym kroczkiem w stronę refundacji ivf. A nawet jeśli tylko przestaną je piętnować.

Mnie bardzo ciekawi kto będzie robił ivf, bo zwykłe szpitale sprzętu nie mają, a przecież nasze prywatne kliniki nie mają kontraktu z NFZ.

Hej laski z tego co wiem po obejrzeniu vebinarium ktore było niby invimed ma brac udzial w tym kokursie na youtubie sa te filmiki na ich profilu dokladnie, klinika musi jakies wymagania spełnic zeby wziasc udzial dlateg szpitale odpadaja. Nieraz was podczytuje laseczki:)

Tak wlasnie ma byc konkurs dla klinik :) Invimed na pewno wezmie udzial. No ciekawe czy jak komus juz sie udalo z ivf to by sie kwalifikowal do kolejnego....

reklama
Dziewczyny nie wierze, że wreszcie udało im sie ruszyc z ta refundacja, szok! bardzo sie ciesze ze pomoze to tylu parom.. oby tylko nic nie wymyslili do tego lipca..
Ja mam mega stresa przed jutrzejszym genetycznym ... chyba zaraz pojde spac zeby nie myslec tyle. Ale ciesze sie ze znow zobacze malenstwo:-) czy to genetyczne robia w 3D? Widzialyscie buzke maluszka? nie wiem na co sie nastawiac... trzymajcie kciuki plisss :tak:

Do góry