reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U nas tylko ja jestem pochlaniaczem, caly czas tworze biblioteczke, na dzien dzisiejszy 205 ksiazek
Ja podjelam sie wyzwania 52 ksiazki w 2017 r i teraz jestem w trakcie 11 :)
A co przewaznie czytasz??
Ja właśnie jestem na etapie szukania miejsca w domu na biblioteczke :)
Może jak za jakiś czas uda nam się zmienić mieszkanie na większe,to obiecalismy sobie,że zrobimy sobie super biblioteczke :)
Ostatnio czytam dużo polskich autorów kryminalnych (Wolski,PM Nowak,Miloszewski,Mroz),lubię T.Gerritsen. Jak np do kin wchodzi film na podstawie książki to obowiązkowo najpierw książka. Moja ukochana książka to Wrzos Marii Rodziewiczowny :) Sporo też historycznych i biografii.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie jestem na etapie szukania miejsca w domu na biblioteczke :)
Może jak za jakiś czas uda nam się zmienić mieszkanie na większe,to obiecalismy sobie,że zrobimy sobie super biblioteczke :)
Ostatnio czytam dużo polskich autorów kryminalnych (Wolski,PM Nowak,Miloszewski,Mroz),lubię T.Gerritsen. Jak np do kin wchodzi film na podstawie książki to obowiązkowo najpierw książka. Moja ukochana książka to Wrzos Marii Rodziewiczowny :) Sporo też historycznych i biografii.

Ja polskich ksiazek mało czytam, ale Miloszewski z seria o Szackim petarda. Gerritsen tez uwielbiam, mam wszystkie z serii o Rizzoli ;) jeszcze Coben swietny jest, tez mam go duzo, no i teraz pokochalam Lackberg i Chrisa Cartera :)

Ja polskich ksiazek mało czytam, ale Miloszewski z seria o Szackim petarda. Gerritsen tez uwielbiam, mam wszystkie z serii o Rizzoli ;) jeszcze Coben swietny jest, tez mam go duzo, no i teraz pokochalam Lackberg i Chrisa Cartera :)
To widzę,że mamy bardzo podobny gust :)
Szacki rządzi! :)
Jest jeszcze jedna książka,na którą się czaje ale muszę się nastawić psychicznie. Światło między ocenami
Teraz chyba nawet film jest w kinach. Zapowiada się super,ale jest tam wątek o stracie ciąży..

Ale ja się zgadzam w 100 % :)
Teoria teoria a życie i tak swoje :)
Nie upieram się,że u nas będzie szlaban na tv :)
Zdaje sobie sprawę,że wychowanie dziecka to ciężka robota i czasami człowiek już po prostu musi korzystać ze wszystkiego żeby choć chwilę wytchnienia mieć ;)
I prędzej mi ręką odpadnie niż jakąś mamę za to skrytykuje :)

Beatka nikt tu nie odbiera tego jako krytykę. Przypominam sobie jakie miałam postanowienia przed pierwszym dzieckiem i ile z tego udało mi się utrzymać.
Na każdym etapie coś jest. Teraz na przykład kupiłam jej telefon, który miała dostać dopiero na osiemnastkę - a ma 9.
Z własnego podwórka : znam osobiście jedną mamę która telewizora nie włączyła przy dwójce dzieci. Wow, mam do niej duży szacunek.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Staw, jak tylko będziesz mogła daj znać.
Kurcze odkąd przeczytałam Twoja wiadomość cały czas o Was myślę i trzymam kciuki za kochanego Tymka [emoji8][emoji8]
Niech się tam trzyma dzielny Bąbelek!!!!

Beatka nikt tu nie odbiera tego jako krytykę. Przypominam sobie jakie miałam postanowienia przed pierwszym dzieckiem i ile z tego udało mi się utrzymać.
Na każdym etapie coś jest. Teraz na przykład kupiłam jej telefon, który miała dostać dopiero na osiemnastkę - a ma 9.
Z własnego podwórka : znam osobiście jedną mamę która telewizora nie włączyła przy dwójce dzieci. Wow, mam do niej duży szacunek.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Takie czasy teraz. Ja pamiętam jak na komunie dostałam łańcuszek,zegarek i jakieś pieniążki :),a dziś? Komputery,laptopy i inne gadżety :)
Śmieje się,z mężem że ja nasze będzie szło do komunii czy ślub brało to poniżej kawalerki nikt nie zejdzie [emoji14]

reklama
Staw, jak tylko będziesz mogła daj znać.
Kurcze odkąd przeczytałam Twoja wiadomość cały czas o Was myślę i trzymam kciuki za kochanego Tymka [emoji8][emoji8]
Niech się tam trzyma dzielny Bąbelek!!!!

Oj Bonde strasznie meczylam :(
Jeszcze ten Okularnik jako tako,ale Lampiony to dramat :(
Daj znać jak Ci się podobały :)

Do góry