Atena33
Fanka BB :)
mi samej go bardzo brakowało dlatego go odszukałamAtena33 nawet nie wiesz jak się cieszę, że przejęłaś kalendarz [emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi samej go bardzo brakowało dlatego go odszukałamAtena33 nawet nie wiesz jak się cieszę, że przejęłaś kalendarz [emoji8][emoji8]
leukocyty i cholesterol fizjologicznie się zwiększają w ciąży, ogólnie wszystkie normy się maja nijak do ciężarnych, tylko to białko w mocz0u to nie za dobrze? a ile go masz ? powyżej 300?Odebralam wyniki i dobrze to nie wyglada... Podwyzszone leukocyty, bardzo wysoki cholesterol, niedobor sodu i bialko w moczu. Do wizyty ponad tydzien...
Okropna masz tą teściowąA co do zapasów to ja robie juz bo niby teściowa na gorze w mieszkaniu ale jak byłam w szpitalu na operacji to mój M jadł bułki i kiełbasę a w niedziele jechał na obiad do mojej Mamy ewentualnie jak była u mnie nie przywozila mu do szpitala taka to oto jego Mamusia a ze nie umiał gotować to wiadomo potem zaczął się uczyć i teraz już trochę umie ale jak będzie jeździł do mnie i jeszcze praca to wolę mu wrzucić do zamrażalnika I tylko sobie podgrzeje a i jak wrócimy to tez będzie bo nie wierzę że teściowa coś zrobi a moja Mamę tez nie chce tak wykorzystywac bo i tak mi pomaga jak trzeba a musi dojeżdżać dwoma autobusami do mnie a teraz jeszcze mój pies który został u Mamy ma raka i trzeba chodzic na zastrzyki po weekendzie ma mieć operacje a ze nie jest malutki bo waży jakie 50kg i jest jest po owczarku to jednak wymaga trochę uwagi i siły a psychicznie tez wiadomo ze się przejmuje jak to Mamuśka
Ja odkladajac ladniejsze ubranka z ktorych mala juz wyrosła pomyślałam sobie, a co jeśli juz drugiego nie bedzie? Bo przeciez moze sie nie udac . mamy mrozaczka ale skoro teraz udało się za 5 razem to niekoniecznie musi udać się z mrozakiem [emoji20] po cichu tez licze na naturalsaJa tak troszke o sobie...
Wydaje mi sie ze jesli bedziemy chcieli kiedys rodzenstwo dla Miśka , niestety bede musiała znowu przejsc przez ta "przyjemnosc" jaka jest in vitro... 2 miesiace bez zabezpieczen i chyba klops myslalam ze po porodzie bedzie mniej problemu
Chyba ze za szybko podejrzewam ze sie napewno nie uda...
Ewunka wczoraj o Tobie normalnie myslalm co tam u Ciebie, a tu patrze dziś na forum i jesteś ....i te Twoje komentarze uwielbiam jeszcze tańców brakujeDawno się tak nie uśmiałam! !!!!
Dobra jesteś nie ma co .
Pozostawię to bez komentarza bo nie warto
Witamy zimno
Żegnamy serdecznie
Czytaj dalej ale może się nie wypowiadaj
Brawo Ty !!!!!!!
Pozdrawiam wszystkie grube i wszystkie które maja juz przy sobie swoje małe osrane różowe pupy
dopisać cie do listy?Hej dziewczyny
Postanowiłam i ja do Was dołączyć,choć udało mi się kilka stron wstecz tylko przeczytać póki co
Dużo Was kojarzę z wątku Kto po ivf Serce się raduje,że Wam się udało i ostatnio też u naszych straczkow coraz więcej sukcesów
U mnie 18t3d ciąży,więc prawie połowa już nie mogę się doczekać kiedy poczuje pierwsze ruchy,bo nadal jest mi ciężko uwierzyć,zew się udało
W brzuszku córcia nasza najukochansza [emoji7][emoji7][emoji7]
Termin porodu na szczęśliwe 7.07.2017
Co do imienia, trwają ostre negocjacje z mężem wczoraj mały sukces, wstępnie zgodził się na Kaja Teraz muszę taki stan rzeczy utrzymać do końca,choć wiele się może zmienić
Trzymam kciuki za wszystkie obecne i przyszłe mamy, skarbnice wiedzy
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
leukocyty i cholesterol fizjologicznie się zwiększają w ciąży, ogólnie wszystkie normy się maja nijak do ciężarnych, tylko to białko w mocz0u to nie za dobrze? a ile go masz ? powyżej 300?
Leuocyty i ja raz miałam,ale to może być z głupiej infekcji.Mialam badanie calodobowe i mam 0,22g/24h a norma jest do 0,15 wg labu.
A cholesterol wiem, ze moze byc podwyzszony, ale moj jest na poziomie 300 wiec masakra jakas [emoji20]
porod to wiem ze 07.0.7 i coreczka Kaja, A jakieś wizyty?