reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jestem w 30t5d a dopiero szkole zaczynam za tudzuen i to tez taka szkola ze niewiem czy smiac Sue czy plakac bo tylko jest 5 spotkan ,jest ona z nfs ,zapewne prywatne robia ich wiecej Ale postanowilam czytac to

Link do: Wszystko o ciąży - objawy, dolegliwości, dieta | szkoła rodzenia online
A pieniazki ktore mialabym przeznaczyc na szkole rodzenia dac Nicole na jej konto Po porodzie

Dziewczyny a tych butelek na mleko ile macie ? I ile par smoczkow ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tak troszke o sobie...
Wydaje mi sie ze jesli bedziemy chcieli kiedys rodzenstwo dla Miśka , niestety bede musiała znowu przejsc przez ta "przyjemnosc" jaka jest in vitro... 2 miesiace bez zabezpieczen i chyba klops ;) myslalam ze po porodzie bedzie mniej problemu ;)
Chyba ze za szybko podejrzewam ze sie napewno nie uda...

Ale myslisz, ze ju Ci plodnosc wrocila? Owulujesz juz? 2 miesiace to krotko, daj sobie troszke czasu. Ja tez chcialabym szybko sprobowac, moze akurat sie uda :)

Flandi a jak dzieciaczki jak karmienie ? Bo ja to się tylko obawiam karmienia piersią jak to będzie czy będę umiała czy będę miała pokarm i jak to ogarnę :szok:

No ja nie mam tyle pokarmu. Maluchy były malutkie więc w szpitalu od razu też je dokarmiałam mm. Siedziałam z doradcą laktacyjnym i walczyłyśmy, ale jest różnie. Jak po wyjściu do domu karmiłam ich w dzień tylko piersią to Lenka mi spadła znów na wadze i pediatra też kazała dawać mm. Teraz jest lepiej, coś tam pokarmu mam, przystawiam ich na raz najczęściej i w ciągu dnia są na moim mleku, a wieczór, noc i rano dostają też mm.
Póki się da, będę karmić bo to cudne uczucie, bliskość i samo zdrowie. Ale już się nie spinam tak jak na początku że zła ze mnie matka bo dokarmiam mm.. Były kryzysy, łzy, hormony szalały i było nieciekawie. Teraz robię co mogę i już. Ale polecam karmienie na raz, inaczej jest płacz i rąk brakuje [emoji12]

Wydaje mi sie ze jesli bedziemy chcieli kiedys rodzenstwo dla Miśka , niestety bede musiała znowu przejsc przez ta "przyjemnosc" jaka jest in vitro... 2 miesiace bez zabezpieczen i chyba klops ;) myslalam ze po porodzie bedzie mniej problemu ;)
Moja znajoma po ok pół roku po porodzie zgłosiła się do kliniki po odbiór rodzeństwa dla swojej córeczki a tam okazało się, że już jest w 5 tyg ciąży [emoji16]
Nie poddawaj się. Rób testy owulacyjne.

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01

Martini daj sobie jeszcze trochę czasu :) może organizm się musi wyregulować jeszcze, na spokojnie podziałajcie [emoji12]

Jestem w 30t5d a dopiero szkole zaczynam za tudzuen i to tez taka szkola ze niewiem czy smiac Sue czy plakac bo tylko jest 5 spotkan ,jest ona z nfs ,zapewne prywatne robia ich wiecej Ale postanowilam czytac to

Link do: Wszystko o ciąży - objawy, dolegliwości, dieta | szkoła rodzenia online
A pieniazki ktore mialabym przeznaczyc na szkole rodzenia dac Nicole na jej konto Po porodzie

Dziewczyny a tych butelek na mleko ile macie ? I ile par smoczkow ?

Ja ma początku miałam 2 butelki. Teraz mam 4. A smoczków miałam 4, ale 2 dostałam w gratisie.

Odebralam wyniki i dobrze to nie wyglada... Podwyzszone leukocyty, bardzo wysoki cholesterol, niedobor sodu i bialko w moczu. Do wizyty ponad tydzien...

reklama
Hej dziewczyny :)
Postanowiłam i ja do Was dołączyć,choć udało mi się kilka stron wstecz tylko przeczytać póki co :)
Dużo Was kojarzę z wątku Kto po ivf :) Serce się raduje,że Wam się udało i ostatnio też u naszych straczkow coraz więcej sukcesów :)
U mnie 18t3d ciąży,więc prawie połowa :) już nie mogę się doczekać kiedy poczuje pierwsze ruchy,bo nadal jest mi ciężko uwierzyć,zew się udało :)
W brzuszku córcia nasza najukochansza [emoji7][emoji7][emoji7]
Termin porodu na szczęśliwe 7.07.2017 :)
Co do imienia, trwają ostre negocjacje z mężem ;) wczoraj mały sukces, wstępnie zgodził się na Kaja :) Teraz muszę taki stan rzeczy utrzymać do końca,choć wiele się może zmienić:)
Trzymam kciuki za wszystkie obecne i przyszłe mamy, skarbnice wiedzy :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Beatko witamy. Moja córcia jest Kaja, udało mi się przekonać, chociaż rodzina cały czas wyraża niezadowolenie. Dziadkowie głównie, bo M też chciał.Nie zwracaj na to uwagi.
Cieszę się że nie ustąpiłam, z każdym dniem to imię wydaje się fajniejsze[emoji4]
Powodzenia, zobaczysz jak Ci szybko zleci ta druga połowa ciąży.

Do góry