reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witaj :)
Zaczelas juz wyprawke dla malej ksiezniczki? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie,choć mam już wybrane mebelki, oglądam ciuszki i aż ćwiczę silna wolę żeby nic nie kupić :) że o buteleczkach itp nie wspomnę.
Boję się czy to nie za wcześnie :(
Kiedy zaczelyscie kompletowac wyprawke ??

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój mąż to prawie codziennie mi gada do brzucha i puka, jakby się Mała miała odezwać :)
Nie ma dnia bez pytania czy już coś czuję :) już widzę,że jest córeczka tatusia i zwróciła mu w głowie kompletnie :)

Hehe to pozniej bedziesz miala tak ze jak wstaniecie po nocy to bedzie ci sie pytal...czy malutka kopala cie w nocy...moj chyba mysli ze ja caly czas czuwam w nocy i nie spie :):)

Jeszcze nie,choć mam już wybrane mebelki, oglądam ciuszki i aż ćwiczę silna wolę żeby nic nie kupić :) że o buteleczkach itp nie wspomnę.

Ja mam termin na maja i zaczelam kupowac w polowie stycznia...ogolnie mialam kupowac powołi i systematycznie...i nie wytrzymalam...tak sie zlozylam ze 13tki w pracy i z wyprawki mam juz prawie wszystko...pozostaje malowanie pokoika i kupno mebelek...

Hehe to pozniej bedziesz miala tak ze jak wstaniecie po nocy to bedzie ci sie pytal...czy malutka kopala cie w nocy...moj chyba mysli ze ja caly czas czuwam w nocy i nie spie :):)
Haha u Was też pierwsze dziecko? Ja czasami to patrzę na mojego męża i mam oczy jak pięć złotych :) czasami potrafi za mną pod prysznic pójść i tylko mówi żeby pokazać mu brzuszek :) U mnie dopiero się zrobił mały brzuszek,to może faceci tak mają,że jak nie zobaczą to nie uwierzą :)
Słyszałam o tym,że tatusiowie przyszli wariuja na punkcie dzieci,ale obserwować to na własne oczy super doświadczenie :)

Moi chłopcy kopia i w nocy o różnych porach szczególnie nad ranem dziś pobudka o 5 rano i po spaniu juz bo jeden jeden po pecherzu głową wali drugi po żołądku kopie i jeszcze boks :)

Ja zaczelam kupowac zaraz po polowkowym, ktore mialam w 20t. Wtedy zaczelo sie zamawianie rzeczy, ktore wczesniej upatrzylam i kupowanie tych wszytskich cudnych sukienek i innych takich :)
Teraz zostalo mi poltora miesiaca i w sumie mam prawie wszystko :)

Witaj :)
Ja to zaczęłam wcześnie, bo jakoś w 13-14tc. Ale to wszystko przez mega promocje w smyku [emoji23] Z perspektywy czasu cieszę się, że miałam wszystko z zapasem załatwione, bo potem już sił brakowało i dużo leżałam / spałam plus urodziłam w 36+1.

Ja wam powiem ze kiedyś mój M to tylko pytał ciekawe jaki brzuch będę miała jak to będzie teraz patrzy dziwi się jak te nasze klopski się tam mieszczą ale jak przykłada rękę do brzucha to chłopaki spokojnie leżą a wogule to mu się podobam bo mówi ze w końcu mam więcej ciała no i piersi jego ulubione i juz zazdrosny bo co dla niego zostanie jak każdy dostanie cycunia a on ;)

Haha u Was też pierwsze dziecko? Ja czasami to patrzę na mojego męża i mam oczy jak pięć złotych :) czasami potrafi za mną pod prysznic pójść i tylko mówi żeby pokazać mu brzuszek :) U mnie dopiero się zrobił mały brzuszek,to może faceci tak mają,że jak nie zobaczą to nie uwierzą :)
Słyszałam o tym,że tatusiowie przyszli wariuja na punkcie dzieci,ale obserwować to na własne oczy super doświadczenie :)

Tak pierwsze nasze dziecko...jestem w 27tc i nie jestem ulomna a moj maz juz mnie goli...myje...wyciaga z wanny...masakra :)...kiedys to mowil ze dziecko nie bedzie rzadzic i takie tam...teraz juz stracil ta pewnosc i mowi ze bedzie coreczka tatusia a to ja mam byc tym zlym policjantem...

reklama
No ja tak jak Flandi szybko zaczęłam i teraz się ciesze bo naprawdę jest ciężko nie wyobrażam sobie teraz prasowania chodzenia po sklepach nawet urządzania pokoju jak nie umiem skarpetek założyć a co się schyle to pali zgaga a po dłuższym chodzeniu czy stanie nogi jak hobbit i kręgosłup daje znać nie mówiąc jak dzieci uciskaja na pęcherz masakra a moje dxieci jeszcze nie koniecznie lubią jeździć samochodem po naszych dziurawych drogach także ja jestem za tym żeby kupować szybciej a potem tylko odpoczywać :)

Do góry