reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Marcysiowa ale super, ja także uwielbiam oglądać fotki rzeczy, które zakupiłyście dla swoich maluszków. Ja jeszcze nic kompletnie nie kupiłam, nawet małej rzeczy typu: skarpetki czy bodziaki. Czekam do połówkowego i zacznę powoli kompletować.
ja muszę się przyznać, że już nawet rok temu chomikowałam ubranka, nie żeby dużo, ale takie którym nie mogłam się oprzeć, bo w sklepie mam równiez ubranka dla dzieci, choc conieco porozdawałam, ale wczoraj wróciła do mnie kurteczka, która dałam chrześniaczce, bo już niestety nie założy, chyba raz się udało
madzialenak ja tez badalam progesteron i mam 87, wlasnie moja ginekolog mowila, ze dlatego mam odstawic luteine, bo przez nia wstrzymuje sie naturalny progesteron, ale nie wiem czy to jest prawda, ft4 mam 15,5 . Adus- dziekuje, ja tez wierze, ze wszystko jest ok.
madzialenak
mama na pełen etat
Kate ładny masz progesteron, powiem Ci, że chyba do końca ciąży będę go badała. Jestem ciekawa czy jutro lekarz zmniejszy mi luteinę.
Powiem wam szczerze, że ja dopiero kupiłam kilka dni temu pierwsze rzeczy. Teraz się trochę staram kupić wszystko i przygotować na wypadek gdybym musiała leżeć. To się wydaje proste ale stać przy desce i prasować te miliony malutkich rzeczy - to dużo siły wymaga.
Przed chwilą dostałam maila, że ciuszki jakie zamówiłam jutro do mnie wyjdą. Już się doczekać nie mogę.
Przed chwilą dostałam maila, że ciuszki jakie zamówiłam jutro do mnie wyjdą. Już się doczekać nie mogę.
madzialenak
mama na pełen etat
Gotadora czaderska ta kurteczka :-)
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Lubię taki styl wojskowy, mój mały na bank będzie miał spodnie moro :-)