reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

madzialenak ja sie za bardzo na tarczycy nie znam, tsh masz rzeczywiscie bardzo niskie, ja w sobote mialam 0,26 i to tez ponizej normy ale ft4 ok, dzisiaj jestem w stresie, bo jakas plamka sie u mnie pojawila:((

reklama
Dzwonilam i znalazlam polozna, ktora moze mi zrobic usg za 500 zl jutro, ale ona nie zna mojej historii, podobno ma dobry sprzet w prywatnym gabinecie.

Dziewczynki - ja melduje się w dalszym ciągu w szpitalnym łóżku. I tu już zostanę raczej do końca, bo rozwarcie na 2 cm. Jestem po pierwszym zastrzyku na płucka, czekają mnie 2. Wg szpitala mam skończony 34 tc, więc trochę jeszcze wcześnie.

Madzialenak jejku niskie masz tsh , ale ja nic Ci nie doradzę - to Ty mi radziłaś odnośnie mojego :zawstydzona/y:

Lilonka odpoczywaj w szpitalu i poproś dzidziulki, aby nie spieszyły się i pomieszkały jeszcze u mamusi za co bardzo trzymam kciuki &&&&

reklama
Do góry