reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny sory ze tak caly czas o kupie.
Ale jest mozliwe ze jeszcze od wit k to moze byc?
Rano jest zolta kupa, potem daje wit k 150 i do nastepnego rana zielone kupy.
Tylko ze ja zaczelam dawac wit k w srode a pierwsza zielona byla w sobote wieczorem.
Jem caly dzien w sumie tak samo.
Teraz dalam malemu mm i zobaczymy.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Martka napisz na co się w końcu zdecydowałaś? Szczepisz na rotawirusy i czy 5w1 czy 6w1?
Wiec jednak dzis na rotawirusa zaszczepiłem. Pierwsza dawka.
Dostalam recepte na drugą. Mam tetmin na 22.02 wtedy dostane recepte na 5w1 bo lekarka nie jest zwolenniczka podawania jej razem z rotawirusem.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do wit k i d... Lekarka sama mnie zapytala jakie mam zalecenia ze szpitala bo u noej byla pacjentka i jek kazali tylko d bo sa nowe zalecenia a ona o niczym takim nie wie. Wiec jej powiedzialam ze juz sama nie wiem co mam podawac i ze nawet wczoraj rozmawiałam na ten temat z kolezankami ;) ktore wlasnie maja w zaleceniach sama wit d . poszla do pielęgniarki zeby ta sprawdzila w necie bo przychodnia nie dostala zadnego oficjalnego pisma a mi powiedziala zebym dalej podawala k +d chyba ze sama znajde w necie potwierdzenie nowym rozporzadzen... Ona nie jest zwolennieczka wit k bo ona niszczy wątrobę, tak mi powiedziala po czym jak wychodziłam to jeszcze mnie dopadly ze na internecie jest napisane ze zalecenia sa utrzymane i ttzeba podawac wit k. Bądź tu człowieku mądry. ..

Co do wit k i d... Lekarka sama mnie zapytala jakie mam zalecenia ze szpitala bo u noej byla pacjentka i jek kazali tylko d bo sa nowe zalecenia a ona o niczym takim nie wie. Wiec jej powiedzialam ze juz sama nie wiem co mam podawac i ze nawet wczoraj rozmawiałam na ten temat z kolezankami ;) ktore wlasnie maja w zaleceniach sama wit d . poszla do pielęgniarki zeby ta sprawdzila w necie bo przychodnia nie dostala zadnego oficjalnego pisma a mi powiedziala zebym dalej podawala k +d chyba ze sama znajde w necie potwierdzenie nowym rozporzadzen... Ona nie jest zwolennieczka wit k bo ona niszczy wątrobę, tak mi powiedziala po czym jak wychodziłam to jeszcze mnie dopadly ze na internecie jest napisane ze zalecenia sa utrzymane i ttzeba podawac wit k. Bądź tu człowieku mądry. ..

Mi na wypisie i w przychodni tylko d zalecili. Nigdy nie było mowy o witaminie k.

reklama
Do góry