reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wy wszystkie na spacery chodzicie, a ja siedze w domu jak jakis piecuch.
Jak taszczycie wozki z dziecmi po schodach w bloku???

Alanek sliczny[emoji176]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na szczęście nie mam tego problemu, wyjeżdżam prosto na chodnik z domu :) czemu nie chodzisz na spacerki?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1484833919-aaaaaa.jpeg

Pozdrawiamy ze spacerku wszystkie cioteczki i maluszki :) te w brzuszkach też :)

1484835821-aaaaaa.jpeg

My tez pozdrawiamy [emoji6] taki eskimosek chodzi na spacerki .

Straw trzy kursy na dół a po spacerze cztery na górę bo jeszcze zakupy , ale da się [emoji3]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

1484835821-aaaaaa.jpeg

My tez pozdrawiamy [emoji6] taki eskimosek chodzi na spacerki .

Straw trzy kursy na dół a po spacerze cztery na górę bo jeszcze zakupy , ale da się [emoji3]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Słodki ten eskimosek :)
Ja chyba tez musze pomyśleć o czapce z nausznikami bo mamy tylko z uszami; )a młody jak śpi na boku to wiecznie ucho odsłonięte i muszę co chwilę poprawiać tą czape

Husann ;) mam do ciebie pytanie :) pamiętasz nasza rozmowę o wózkach i mi się podobał bebetto murano a ty kupiłaś rico brano. Iż tego co poczytałam Twój jest o niebo lepszy ;) ja dalej nie dotarłam do sklepu bo chorowala mam. A mam pytanie kupowalas w Białymstoku? Czy u siebie?
Tak pamietam nasza rozmowe. Ciesze sie ze zdecydowalas sie na taki sam. Kupowalam w Ełku. Maja na fejsie swoja stronke wejdz zobacz Sklep dzieciecy Dominika

Dziewczyny ja chyba jestem blondynka :p
Pisalam ze maly znów nie przybiera i musimy go budzić bo mało przybrał. Okazało się ze dobrze przybiera a ja źle na wagę spojrzałam :p wczoraj myślałam że ma 4017 a okazuje się ze miał 4117 a dziś ma 4160 :) ech... I śmieje się do Gabrysia ze Twoją matka jest głupia :p i ze dziecko budzi na sile w nocy :p

Dziewczyny ja chyba jestem blondynka [emoji14]
Pisalam ze maly znów nie przybiera i musimy go budzić bo mało przybrał. Okazało się ze dobrze przybiera a ja źle na wagę spojrzałam [emoji14] wczoraj myślałam że ma 4017 a okazuje się ze miał 4117 a dziś ma 4160 :) ech... I śmieje się do Gabrysia ze Twoją matka jest głupia [emoji14] i ze dziecko budzi na sile w nocy :p
Hehe to wszystko z niewyspania; )

reklama
Do góry