reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Straw kochany ,ogladam go JuZ 5 min ,Ale my mamy szczescie dziewczyny !!!

Kasia basia a twoja to JuZ ma pewnie jeszxze wieksza czuprynke???? Moglsbys dac fotke;))) wkoncu twoja ksiezniczka naj wiecej wloskow miala to az mnie ciekawi jak teraz wyglada;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W rozku dziecko ma raczki do gory. Nie wolno chowac raczek w rozek, dziecko musi miec swobode bo jak sie krztusi to pomaga sobie raczkami. Tak wyczytalam gdzies.

Moj poza tym caly czas spi tak ze uklada sobie raczki pod buzke.Zobacz załącznik 792173

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Malenki sliczny...tez taki rozek chce jeszcze zamowic po waszych radach tylko ze z gwiazdkami rozowy...

Kasiu ja mam wsxystko po 2 rożki dla każdego z chłopaków cienki , grubszy kocyk a jak kupowałam łóżeczko to kupilam z całym wyposażeniem czyli mam kołderki poduszeczki pościel ochraniacz na łóżko i materacyki jeśli teraz nie wykorzystam kołder będę już miała na później jest zapakowane i są to większe to rozmiary także napewno będę je miała na długo a wydaje mi się ze wszystko zależy od dzidziusia jeśli się nakrywa to chyba bezpieczniej w rozku moje malutkie kuzynki spał pod kolderkami od poczatku i było ok a od brata dziewczyny w rozkach a później pod kolderkami i to jedna cały czas się odkrywala jak mój brat bo za gorąco jej było a druga znowu musiała być przykryta dobrze bo marzla jak bratowa ja mam wszytsko poza tymi spiworkami bo jeszcze się zastanawiam nad nimi ale zawsze można dokupić i zobaczę jak moi chłopcy będą co dla nich będzie lepsze :)
Dzieki za pomoc...

Jeszcze jedno pytanie...te ochraniacze na lozeczko to jaka kupujecie wysokosc...ten co sobie wypatrzylam ma wysokosci 2 do wyboru...30 i 37cm...a wy jakie macie?

Husann ;) mam do ciebie pytanie :) pamiętasz nasza rozmowę o wózkach i mi się podobał bebetto murano a ty kupiłaś rico brano. Iż tego co poczytałam Twój jest o niebo lepszy ;) ja dalej nie dotarłam do sklepu bo chorowala mam. A mam pytanie kupowalas w Białymstoku? Czy u siebie?

1484833919-aaaaaa.jpeg

Pozdrawiamy ze spacerku wszystkie cioteczki i maluszki :) te w brzuszkach też :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry