reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzien dobry!
Mam wozek! [emoji16] Mial byc w lutym, a tu taka niespodzianka :) Super jest, zwrotny bardzo, gondola jest ogrooomna i przede wszytskim wg mnie bardzo dobrze wykonany. Moge polecic z czystym sercem :)
54e07b8843a4e041a555a1adeb3caeda.jpg

87929c6a81b6285f7c7199e2bda85cd6.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczynki :-)
Wszystkiego najlepszego dla Was i maluszków oraz brzuszków w nowym roku :-)
Za nami pierwszy miesiąc!!! A aplikacja wyświetla poród dwa dni temu :p malutki jest cudowny :-) jesteśmy w nim zakochani po uszy,mieliśmy problemy z niską wagą i brakiem przyrostu ale już zaczął ładnie przybierać, osiągnął wagę urodzeniowa i z każdym dniem jest więcej:-) śpi w nocy po 3-4 h w ciągu dnia budzi się co 2,5h ale coraz częściej po karmieniu zamiast spać to się rozgląda ;-)za to na spacerku śpi się najlepiej :-) szkoda że mama marznie :p oby do wiosny :-) ogólnie trafił nam się egzemplarz bezproblemowy byle miał pełny brzuszek i suchą pieluszke :p
Za to ja nie mam czasu na nic, jak tylko malutki śpi sprzątam, układam, piore, prasuje,gotuje itd
Przeprowadzka przy niemowlaku trwa wieki :p
Buziaki przesyłamy gorące :-*
Moje szczęście <3
1483963577927.jpg
1483963639026.jpg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1483963577927.jpg
    1483963577927.jpg
    59,4 KB · Wyświetleń: 456
  • 1483963639026.jpg
    1483963639026.jpg
    61,3 KB · Wyświetleń: 453
Za nami pierwszy miesiąc!!! A aplikacja wyświetla poród dwa dni temu :p malutki jest cudowny :-) jesteśmy w nim zakochani po uszy,mieliśmy problemy z niską wagą i brakiem przyrostu ale już zaczął ładnie przybierać, osiągnął wagę urodzeniowa i z każdym dniem jest więcej:-) śpi w nocy po 3-4 h w ciągu dnia budzi się co 2,5h ale coraz częściej po karmieniu zamiast spać to się rozgląda ;-)za to na spacerku śpi się najlepiej :-) szkoda że mama marznie :p oby do wiosny :-) ogólnie trafił nam się egzemplarz bezproblemowy byle miał pełny brzuszek i suchą pieluszke :p
Za to ja nie mam czasu na nic, jak tylko malutki śpi sprzątam, układam, piore, prasuje,gotuje itd
Moje szczęście <3 Zobacz załącznik 790799Zobacz załącznik 790800

Sliczny...
Oprocz tych obowiązków to odpoczywaj tez troszke mamusiu...

Moje szczęście <3 Zobacz załącznik 790799Zobacz załącznik 790800

Sliczny[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, moze durne pytanie...ale....
Jak ukladacie dzieci do snu? Na boczku? Tzn calkiem na boku, czy tak jak lezy Alanek Tequili, ze plecki cale leza na materacu, a tylko glowka na boku?
Nam w szpitalu kazali calkien na boku.
Teraz widze ze maly lubi lezec tak jak Tequili Alanek. Tylko ze mojemu sie ulewa, jak spi to robi banki ze sliny i pediatra mowi ze ma refluks[emoji50]nie wiem po czym to wnioskuje, chyba po tym co jej opisywalam.
A moja mama mowi ze dzieci powinny lezec na plasko na pleckach, zeby sie glowka nie znieksztalcila.
Ktoras cos madrego mi napisze?

I jeszcze jedno...jak polozyc dziecko na brzuszku??? Boje sie go polozyc, nie wiem jak sie za to zabrac. Czy najpierw na plecki i przeturlac na boczek i potem na brzuszek???
Polozna mi go kladla na brzuszku, ale nie oamietam jak to sie robi.
Nie smiejcie sie z moich durnych pytan, bo ja naprawde mam z tym problem a nie chce malemu krzywdy zrobic[emoji15]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
TeQuila śliczny :)
Z ta waga to i my mieliśmy problem. Ale też jyz nadrobil i ładnie waży. Jutro wizyta u lekarza i zobaczymy co ona powie

Do góry