katharina203
Fanka BB :)
W moim tez nie ma znieczulenia zewnatrzoponowego...wieczna wojna na lini ginekolodzy-anestezjolodzy...jak to nie ma znieczulenia lo matko polko masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W moim tez nie ma znieczulenia zewnatrzoponowego...wieczna wojna na lini ginekolodzy-anestezjolodzy...jak to nie ma znieczulenia lo matko polko masakra
Kochana a co sie dzieje przeciez do lutego jeszcze troche czasu zostalo ??Dziewczynki niech któraś wiosenna mama przejmie kalendarz, bo ja to mogę lada moment wylądować w szpitalu.. Już leżę praktycznie cały czas, a jutro wizyta i może być różnie..
Dziękuję <3
Ma jeszcze chwilę, żeby się odwrócić. Teoretycznie między 28 a 32 powinien być główką w dół.U mnie jest 26t3d i tez maly jest ulozony poprzecznie i nic nie mowil o cc.
A w moim szpitalu nie ma nawet znieczulenia
To juz na pewno wybralabym ccW moim tez nie ma znieczulenia zewnatrzoponowego...wieczna wojna na lini ginekolodzy-anestezjolodzy...
No wlasnie nie ma. Bo by musial byc oddzielny anastozjologjak to nie ma znieczulenia lo matko polko masakra
A ja mimo ze nie ma znieczulenia to dalej chce rodzic snTo juz na pewno wybralabym cc
To zobaczymy co mi powie na nastepnej wizycie bo bedzie wtedy 28t5dMa jeszcze chwilę, żeby się odwrócić. Teoretycznie między 28 a 32 powinien być główką w dół.
Ja chyba tez narazie jestem za sn mimo braku znieczulenia...ale jak juz pisałam mam jeszcze chwile czasu albo mala bedzie zle ustawiona i sprawa bedzie załatwiona...A ja mimo ze nie ma znieczulenia to dalej chce rodzic sn
Ja jestem tego samego zdania. Kazda z nas tez inaczej znosi bol.Ja chyba tez narazie jestem za sn mimo braku znieczulenia...ale jak juz pisałam mam jeszcze chwile czasu albo mala bedzie zle ustawiona i sprawa bedzie załatwiona...