reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wiem, że można jej uniknąć, ale w moim otoczeniu ostatnio wszystkie dziewczyny miały. Chyba zależy od szpitala. Na wszelki wypadek wybrałam taki, gdzie można tego uniknąć, mają też podobno fajne położne i nie zawsze nacinają krocze- światełko w tunelu ;)
Lepiej zrobic lewatywe niz sie posrac przy porodzie[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

No teoretycznie jeszcze trochę zostało, ale z bliźniakami to nigdy nie wiadomo. Lekarz mi wspominał, że w 34tc będzie chciał mnie już położyć, a ja dziś kończę właśnie 34tc, więc nie wiem co jutro się okaże.. Poza tym brzuch już mi się ciągle napina, więc się trochę stresuję :(
Nie stresuj sie bedzie dobrze czy dotrzymasz do terminu czy tez dzieciaczki pojawia sie wczesniej na swiecie :*

To moze bylas w sklepie salomea jak mowisz ze myslalas ze tak sie nazywa sklep.
Hm...dziwne, ze ten pan Cie wprowadzil w blad z baza, moze zle sie zrozumieliscie i nie dogadaliscie. Az mi sie wierzyc nie chce, bo facet konkret, zna sie na rzeczy. Moze ktos inny byl na zastepstwie, hm...

A jak fotelik moze miec wbudowana baze? Tak z ciekawosci pytam, bo bazy to chyba osobno sa i do nich sie wpina fotelik, no bo jak chodzic z fotelikiem i baza?

My kupilismy Quiny moodd, black irony. Pan nam zrobil na niego -20%
Do tego fotelik maxi cosi peble i tez nam zrobil dobra cene na niego.

Fotelik z wbudowana baza sie nie wypina z auta, nie mozna go wpiac do wozka. Sa obrotowe, takie ktore moga sluzyc przez 4 lata, ALE sa na stale wpiete w aucie. Wlasnie maxicosi teraz taki wprowadzilo, ogladalam go kiedys.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze rozważam tutek grander play ;)
Ewelin86 ma taki i mowila ze bardzo fajny. Mi tez on sie spodobal ale jak zobaczylam go na zywo to stelaz troche dziwny. Ale kazdy ma inny gust a jak wiesz to o gustach nie dyskutuje sie.
Wiec zebym to ja mialam wybierac to bym wybrala bebetto murano.

reklama
To moze bylas w sklepie salomea jak mowisz ze myslalas ze tak sie nazywa sklep.
Hm...dziwne, ze ten pan Cie wprowadzil w blad z baza, moze zle sie zrozumieliscie i nie dogadaliscie. Az mi sie wierzyc nie chce, bo facet konkret, zna sie na rzeczy. Moze ktos inny byl na zastepstwie, hm...

A jak fotelik moze miec wbudowana baze? Tak z ciekawosci pytam, bo bazy to chyba osobno sa i do nich sie wpina fotelik, no bo jak chodzic z fotelikiem i baza?

My kupilismy Quiny moodd, black irony. Pan nam zrobil na niego -20%
Do tego fotelik maxi cosi peble i tez nam zrobil dobra cene na niego.

To był na pewno ten sklep i rozmawialiśmy z właścicielem. Zrobił na nas dobre wrażenie, dopiero w Boćku w Zabrzu kobieta pokazała nam, jak wyglądają te kolejne foteliki- ich już nie wepniesz do wózka. Model z isofix ma podobno tylko maxi cosi, ale akurat ten kolejny nie wypadł dobrze w testach- tak nam dziś powiedzieli w DG.

Do góry