reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Polecam sn, dziewczyny jeżeli nic się nie dzieje. Ja już godzinę po śmigałam.
W Ogóle nie musiałam leżeć.
Tylko do sn trzeba się przygotować: mięśnie krocza ćwiczyć i na 2 tygodnie przed terminem robić masaż krocza. Dzięki temu uniknęłam cięcia i nie byłam szyta.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z sn i cc to chyba zalezy od organizmu. Ja np w szpitalu lezalam z dziewczynami ktore rodzily sn i pod koniec blagaly o cc ale lekarze mowili ze za pozno. Dziewczyny dlugo nie mogly wstac z lozka. A jak wychodzilam przywiezli dziewczyne po sn i ona odrazu chodzila i nic jej nie bolalo, bylam w szoku.
To samo z cc, jedne znosza lepiej inne gorzej.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jednak tam już byliśmy :) Tylko sądziłam, że ten sklep się nazywa Salomea. Niestety nie mieli tych modeli, które nas interesowały, a o fotelikach ten pan mówił rzeczy, których nie potwierdził nikt w kolejnych sklepach- chodziło o bazę do isofix. On twierdził, że kolejny fotelik też będzie pasował do tej bazy, a w kolejnych sklepach każdy mówił, że następny fotelik ma już wbudowaną bazę.
Niższe ceny mają w Dąbrowie Górniczej w sklepie Małe ABC. Gdybyś coś potrzebowała, to tam też zajrzyjcie :)
A jaki wózek w końcu kupiliście? Bo pamiętam, że też długo się zastanawiałaś. Nie sądziłam, że ta decyzja będzie taka trudna...

Te próby były przy pierwszym dziecku 8 lat temu. Może teraz udoskonalili. Ale cena zabójcza tego Medela Swing.

Cena zabojcza, ale kupilam. Przejalkulowalam ze jak n8e kupie to sie poddam z moja marna laktacja i maly bedzie jadl mm, a tego nie chcialam. Dzieki mojemu mleczku bedzie zdrowy i udalo sie rozkrecic laktacje[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Lewatywa jest opcjonalna :-) prawie nikt jej nie robi.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, że można jej uniknąć, ale w moim otoczeniu ostatnio wszystkie dziewczyny miały. Chyba zależy od szpitala. Na wszelki wypadek wybrałam taki, gdzie można tego uniknąć, mają też podobno fajne położne i nie zawsze nacinają krocze- światełko w tunelu ;)

Tez tak sadze co do porodow,kolezanka z pracy 33 Tydz ,druga ciaza, od razu zamowila cc bo mowi ze Po Po paru dniach JuZ czuje Sue ok, pierwsza rodzila naruralnie dosc dlugo chyva dlatego ma traume a ja na dzien dzisiejszy sn jesli bedziemy ok

Dzięki, już znalazłam jakiś filmik :)
We wtorek zaczynam szkołę rodzenia, liczę, że to pomoże podjąć mi decyzję o porodzie. Jeśli sn, to na pewno ze znieczuleniem. Na razie i tak czekamy czy mały się odwróci, bo jeśli nie, to sprawa sama się wyjaśni.
U mnie jest 26t3d i tez maly jest ulozony poprzecznie i nic nie mowil o cc.
A w moim szpitalu nie ma nawet znieczulenia :(

Zapisane, na wszelki wypadek :)
Wczoraj zapomnialam dodac zdjecie z mojego magicznego 5d :)
Nasza Lili [emoji171]

8df4cac118e01934477e5c7dca144dc3.jpg

Ale cudo :*

reklama
Do góry