reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Zdradź co pijesz? Ja wieczorami mam mało pokarmu i jest trochę płaczu.
Za to w nocy na jedno karmienie mam ściągnięte i dzięki temu śpię jakąś godzinę dłużej. Martka ten pomysł sprzedała.
Ja pije w ciągu dnia - inke, melise, piwo karmi I taka herbatkę

Załączniki

• Screenshot_2017-01-02-19-43-30.png
    Screenshot_2017-01-02-19-43-30.png
    82,4 KB · Wyświetleń: 71
W lodowce mam sciagniete ok. 1,5 l pokarmu dla nich a teraz odciagnelam znow 400ml.
Jem wlasciwie normalnie. Pilam hektolitry mleka ale Syna uczulilo to niestety z bolem serca odstawilam mleko. Nie jem wzdymajacych smazonego. A tak to jem nawet cytrusy i nic dzieciakom nie jest.

Duzo ściągacze tez bym tak chciała. Ale jak najada się z cyca to tez dobrxe w moim przypadku.

No ja też jjuż będę jeść cytrusy bo jyz mc będzie miał i zobaczymy.

To ladnie Straw sciagasz. Wkoncu ruszylo bo mi juz powoli rece opadly na ta Twoja laktacje ;) Dobrze ze wytrwala jestes. A ja Twoim kibicem bylam i jestem :)

reklama
Do góry