kasia_basia
Fanka BB :)
A ja nadal odciagam i karmie z butli. A pokarmu mam tyle ze jeszcze jedne blizniaki moge wykarmic. Szkoda ze z piersi nie jedza ale coz dobre i to.
Z jakiego laktatora korzystasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nadal odciagam i karmie z butli. A pokarmu mam tyle ze jeszcze jedne blizniaki moge wykarmic. Szkoda ze z piersi nie jedza ale coz dobre i to.
Ja pije w ciągu dnia - inke, melise, piwo karmi I taka herbatkęZdradź co pijesz? Ja wieczorami mam mało pokarmu i jest trochę płaczu.
Za to w nocy na jedno karmienie mam ściągnięte i dzięki temu śpię jakąś godzinę dłużej. Martka ten pomysł sprzedała.
Z jakiego laktatora korzystasz?
Medela Swing. Super polecam
Czemu nie dziala? Ja zakupilam po tym jak Tola zachwalala i jestem mega zadowolona.U mnie nie działa [emoji17]